Kardeşim "Yemekteyiz" e katıldı,bu perşembe yayınlanıyor!

chocolategirl

oooppss!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
2.657
78
363
40
İstanbul
merhaba hanımlar,
kızkardeşim seda yemekteyiz programına katıldı. ben de sürpriz olarak şarkı söyledim (itü konservatuar mezunuyum,şarkı söylüyorum) hatta tanıtım çekimlerinde ve alışverişte de ben varım.. izlemek isteyenlere duyurulur:)))
15-19 şubat arası yayında, kardeşimin günü perşembe
görüşmek üzere

aaa ne guzel senı daha önce sarkı söylerkende görup begenmıştım cnm bu hafta hıç kacırmadan kardesın seda ve senın ıçın ızlıcem cnm

hadi yaaa...kesin izlerim izlerkende eşimee aa bu benim arkadşn kardeşii die hawa atrım snra aa bu da bnm arkadş derm..cnm inş iyi bi sonuç alır kardeşin hayırlısı olsun

izleriz o zaman kesin.seni görmüştüm bi videoda bi bakanla şarkı söylüyodunuz yanlış hatırlıyorsam kusura bakma.o sizdiniz dimi:)

ben zaten yarısmanın müdavimi olarak kaçırmayacağım kesim umarım kardeşin başarılı olmusdur :) senide tvde görmüş olacağız böylelikle

öncelikle kardeşine allah sabır ihsan eylesin bol bol
ohh ne güzell bnde hep kk dan biri katılsa derdim
olsun kk dan değil ama kardeşi katılıyor
allah yardımcınz olsun
zevkle izleyeceğiz

eneee ne küsel bişi merakla bekliyosboshayallersmile
kim birinci oldu onuda desene kız aklinialirimsmile

aslında adı yemekteyiz degil sabır olması lazımdı yarışmaya katılanlar herhalde sakinleştirici içiyorlar yoksa tahammül edilemez davranışlar var inşallah kardeşiniz kazanmıştır

nerdesin topik acmışın yoksunnn:uhm:
seni bakana şarkı soylerken izlemiştik doğrumu yoksa yanılyormuyummm:uhm:
inş başırılı bi yemekteyiz izlerizzzz:içelim::1rolleyes:

aaaaaa.........ne güzel yahu:D
biz de eleştrilirimizi söleriz size:D:Dçatlıyodum vallahi söle söle kendin dinle hehehe hiç değilse bi yakınına ulaşabilicem artık yarışmacılardan birinin
başarılı olmuşsunuzdur umarım
seni de merakla izliycem:D:D
eneeeee heyecen yaptım bennn

Back