yok artık sizin kardeşinizin gözü gerçekten körmüş:1shok:
insan ablasına inanmazmı ya hemde el ele gördüm demesine,
hem kör hemde tedavi olmayı kabul etmemiş kardeşiniz
çok kötü bir durumdur eminim kardeşinin bu durumda olup bir abla olarak birşey yapamamak... böcüğüm benim aklıma belki saçma gelecek ama acaba diyorum bir bayan ayarlasanız kardeşinin nişanlısıyla iletişime geçmesini sağlasanız ve kardeşinede bunu bir şekilde fark ettirseniz( çokmu film varii oldu) ama ne biliyim aklıma birşey gelmedi baksana kız göz göre göre gidiyor
merhaba,
çok katı davranamadık hiç..ailemizde konuşarak bazı şeyler çözümlenebilir.hep böyle olmuştur..
ama bu konuyu hiç çözümleyemedik..babam bir baba olarak kaç kere konuştu.ki durumları ozaman gerçekten iyiydi.babam dediki ielride senin çevreni yadırgayabilir..çalışmanı,toplantılarını,giyimini..en azında açıköğretimden 2 yıllık okusun kızım..esnafın bugünü var yarını yok..eli meslek tutabilecek bir şey okusun diye çok ısrar etti..
ama nuh dedi peygamber demedi..
istiyorum da istiyorum..
yok be yavrum..o dediğin olmaz.
onun günahını almaya kimse cesaret edemezki..
haklısın betişim ama damat adayına "biz seni onaylamadık" denmez...
bu lafı duyan adam işi inada bindirebilir, herkes onay almak ister...yarın öbür gün Allah korusun aralarında bir problem olur senin ailen beni zaten baştan onaylamadı diyebilir böcüğün kardeşine...
konuşulmalı mı evet kesinlikle...
"yeterince gayret göstermediğini düşünüyoruz, sen ne düşünüyorsun" gibi bir soru daha anlamaya yöneliktir...
bence tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?