Walla kardeş yazdıklarını okuyunca kalımda direk bişey oluştu.Kimisi inanmaz hatta beni yobazlıkla suçlarlar ama örnekleri çok etrafta.Kardeşin bunca olup biteni görmemesi üstüne üstlük sizden uzaklaşması aklıma başka bir seçenek getirmiyor açıkcası.Umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır.Tez elden bu işe bi çare aramanı güvenilir birilerine danışmanı öneririm.
büyüyü mü diyorsun canım yoksa ilişki konusunu mu?Walla kardeş yazdıklarını okuyunca kalımda direk bişey oluştu.Kimisi inanmaz hatta beni yobazlıkla suçlarlar ama örnekleri çok etrafta.Kardeşin bunca olup biteni görmemesi üstüne üstlük sizden uzaklaşması aklıma başka bir seçenek getirmiyor açıkcası.Umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır.Tez elden bu işe bi çare aramanı güvenilir birilerine danışmanı öneririm.
konuyu baştan sona okumadınız sanırım,
böcük böyle birşey olmadığından emin olduğunu,
güvenilir yerden öğrendiğini söylemişti
konuyu baştan sona okumadınız sanırım,
böcük böyle birşey olmadığından emin olduğunu,
güvenilir yerden öğrendiğini söylemişti
büyüyü kasdetmiştim yok diyorsanız yoktur sadece aklımda beliren şeyi dile getirdim.Birinin bunca eksisine karşın sizin anlattığınız bize yansıttığınız kadarıyla söylüyorum bunu pisi pisine gözlerinin kör olması aklımda başka bi soru işareti belirtmedi açıkcası.Herneyse umarım düşünülen aksine mutlu olurbüyüyü mü diyorsun canım yoksa ilişki konusunu mu?
ikisinede eminim olmadığına..
ilişki konusuna hatta kendim kadar eminim diyebilirim..a.s.
sağol canım benim..:1hug:
Konuyu baştan sona okudum.es geçtiğim kişilerin yapmış olduğu yorumlar.O esnada yaptığı açıklamayı görmedim sanırım Belirttiğin için teşekkürler.kaydirigubbakcemile5
Saruboceq çok üzüldüm inan seni benden daha iyi kimse anlayamaz....
Bazen gerçekten kelimeler, tavırlar , bağırmalar filan işe yaramıyor elin kolun bağlanıyor..
Ben kardeşimin erkek arkadaşını başka bir kızla el ele gördüm, yanımda eşim de vardı..
Ama çocuk allem etti kallem etti inandırdı kardeşimi, aşkın gözü gerçekten kör
Merhaba
Benzer bir duruma şahit olduğum için bende naçizane fikrimi beyan etmek istedim.
Eğer nişanlanmadan önce çok katı bir tutum sergileseydiniz (ailecek) belki işe yarayabilirdi ama şimdiden sonra sizin olumsuz bakışınız bişey değiştirmeyecek aksine kardeşiniz içten içe sizden uzaklaşacak, dertlerini sırlarını paylaşmayacak (bir müddet -sonra gerçeklerle karşılaşınca yine sığınılacak bir kol ihtiyacı olacak). Bir çok arkadaş da yazmış gerçekleri kendisinin görmesi gerek diye, belki de görüyordur ama yılların alışkanlığı, sevgisi, bir daha mutlu olamam kaygısı bunu sonlandırmasına engel oluyordur. En önemlisi kendine güveniyor maddiyat anlamında ben nasılsa çalışıyorum kimseye muhtaç olmam, yaparım, ederim, onun da bana olan sevgisi ilgisi yeter düşüncesi var. Sizin bu noktada yapacağınız tekşey yanında olduğunuzu desteklediğinizi hissettirmek. Ancak şu var ki bunu kesinlikle yapmalısınız nişanlısını çağırıp konuşmalısınız (babanız + siz). Kardeşinizi maddi manevi anlamda mutlu edecek şartları oluşturmadan düğünün olamayacağını kati surette ifade etmelisiniz, kardeşinizi inandırmış olabilir ama somut örneklerle sizi de inandırması gerektiğini ifade edin, kardeşinizin refahının mutluluğunun sizin için çok çok önemli olduğunu aksi bir durumda çekip alabileceğinizi de belirtin. İyilik, kibarlık karşılıklı olduğu zaman güzeldir ama siz kibarlıktan sesinizi çıkarmıyorsanız ve karşı tarafta oh ne güzel hiç sesleri çıkmıyor deyip tabiri caizse sallamaya başlamışlarsa biraz katılığı ele almak gerek. Somut örnekler vermesini isteyin, yaparız ederiz değil, şunu yaptık şunları şu tarihte yapıcaz gibi net ifadelerle evlilik sorumluluğunu taşıyabilecek ciddi bir tavır sergiliyorsa ne ala ama kem küm ediyorsa kardeşinizin bir kez daha düşünmesini isteyin, kendi için, kendi iyiliği için. Ve kardeşinize ciddi olarak eleştirmeden sadece şunu söyleyin; evlen ama mutlu olacağına inanıyorsan evlen, senin mutsuzluğun bizide mutsuz edecek onu bil.
İnşaallah diyorum tez vakitte gözü açılıp kendi bitirmek ister kardeşin, Allah'tan hayırlısını diliyorum.
Bu arada son olarak kardeşin kredi çekme konusunda ne düşündü merak ettim, bu da ona onunla ilgili beklentileri hakkında bir fikir vermiştir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?