yaa bana kızma ama arkadaşım,acaba kardeşin bu çocukla evlenmeye mecbur mu kalıyor yoksa,yani gençlik ateşiyle birşeyler mi yaşadı acaba diye düşünmeden edemedim.Yoksa kendine denk olmayan biriyle bu kadar ısrarla evlenmek istemesinin bir nedeni olabilir mi? Gerçekleri görüyor ama elinden birşey gelmiyor olabilir,sonuna kadar destekçisi olduğunu hissettirmelisiniz.Zararın neresinden dönülse kardır,umarım kendini harcamaz,hayatı çilesiyle değil,güzelliğiyle yaşar...
keşke dediğini yapabilsek canım...kafamçokkarıştı
canım benim kardeşim gerçekten çok güzel çok alımlıdır.çok da bakımlıdır.Canım çok üzüldüm ya ikna etmen çok zor biliyor musun ama yola devam et sakın baskı yapmayın!
Benim dayımın kızı kendi nişan çok istediği için kızın ailesinin istemediği biriyle kız istediği için nişan yaptılar
sonra kızı ondan ayırmaya calıştılar olmadı tam da arife günü dayımın kızı evde kimse yokken bütün çeyizini ve hatta annesinin eşyalarındanda alıp kaçmış oo kroya!
bunu sana örnek olsun diye söylüyorum
keşke suan kız kardesinin etrafında dönen bir erkek daha olsaydı belki gözü kayabilirdiii..
Öyle biri bulabilirsiniz belkide sırf ayırabilmek için
kız kardesin suan farkında degil ama geç olmadan anlasa iyi olur..dayı kızı yaktı kendinide ailesinide senin kardesin inş. yapmaz
Sarı şekerim ben konuyu yeni gördüm ve üzüldüm .Çok zor bir durum .Neticede 6 yıllık bir beraberlik var.Üstelik kardeşin okumuş belli kültürde bir kız .Anladığım kadarı ile ailelerde pek denk değil .Yani kardeşin bütün bunları bile bile lades diyor .Ben sanmıyorum ki çocuğun hatalarını , sorumsuzluğunu görmesin .Bütün bunları biliyor ve kabul ediyor .Aşkın gözü gerçekten kör mü acaba ? Ben şimdiki kızların çok daha kurnaz, mantıklı geleceğini düşünen tipler olduğunu görüyorum .Senin kardeşin aslında çok iyi niyetli ve bir tarafı gerçekten çok masum kalmış.Siz ona hep doğruları göstermişsiniz ama o görmemekte ısrar etmiş .Yazık ki belki de kendi mutsuzluğunu hazırlıyor . Öyle bir şey olmali ki ona çocuğun gerçek kişiliğini göstermeli .Yani kendi vazgeçmeli .Baban önceden biraz sert çıksaydı diyeceğim ama artık olmaz.Keşke en başından bu ilşkiye onay vermeseydiniz .Belki o zaman da kendi bildiğini okurdu bilemiyeceğim .Ama en doğrusu kendi gözleriyle gerçekleri görmesi .Bence hiç karışmıyor gibi gözüküp bir açık bulmak gerekir..Eğer seviyorsa iş birazda inada biniyor, hiç bir hata görülmüyor .Ama kızkardeşin hatayı görürse kendi vazgeçecektir. Bazı şeyleri görmesi için de onu vazgeçirmek yerine , tam tersi bir şekilde bu çocuğun hata yapmasını sağlayın .Mademki sorumsuz, sırtını iyi bir aileye yaslamak istiyor yol yakınken önlem alın .Muhakkak gerçek yüzünü görmesini sağlayın .Aslında bilyormusun canım bu konuda arkadaşlar çok başarılı .Biz büyüklerin yapamadığı şeyleri onlar yapabiliyor.Yakın bir arkadaş belki gerçekleri görmesini sağlayabilir.ŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?