kardeşim bir set kurmuş..onunla ilgili bir şey söylesek savunmaya geçiyor hemen..agresif değildir kardeşim..ama sakinde değildir.kibar narin bir yapısı var..Bence işi kullanmaya döküyor öbür taraf sanki. Bunu teklif edebilmeleri ve sizin kulağınıza kadar gelmesi çok vahim. Kardeşiniz gerçek anlamda körleşmiş sanki. Yasaklasanız, istemiyoruz deseniz kaçıp evlenir mi? Ya da mesela kardeşiniz nişanlısına ben işten çıkıp ev kadını olacağım dese nişanlısı ne der? Kabul eder mi? Bunu nişanlısına sormasını söyleseniz? Ne bileyim bazı şeyleri nişanlısından duysa düşünceleri değişebilir mi acaba? Üzüldüm çok gerçekten.
Böcükcüm..:1hug:
Ben büyüden filan anlamam da..
Kardeşin bu anlattığın olumsuz hareketler için ne düşünüyor?
Yani oturup güzellikle konuşsanız..
"Tamam,evlenin ama bu adamın çalışmadığı hatta daha takılmamış düğün takıları ile plan yapması ne kadar doğru geliyor sana" deseniz..Önce kardeşini kızdırmadan,dertleşir gibi ağzından laf almaya çalışın derim..fisfisfis
Yani kardeşine göre adamın hiç mi kötü tarafı yok..
Her olayı,normal mi kabul ediyor bu adama dair?
kardeşim bir set kurmuş..onunla ilgili bir şey söylesek savunmaya geçiyor hemen..agresif değildir kardeşim..ama sakinde değildir.kibar narin bir yapısı var..
ama kendini de korur..
böyle bir şey söylesek gene tavır alır..imkansız gibi canım..
aynen öyle laliş.haşa ilah yapmış onu..
o ne yapsa doğru..
alt komşumuzla çok samimi kardeşim..abla abla diye sürekli peşindedir.o bazen kızıyor.2 yıldır nişanlısın ,4 bayram,2 yılbaşı geçirdin ne ailesinden bir şey gördün nede ondan diyor..amaaan gerek yok diyip sallıyor..
canım söylüyorum bazen içini açar gibi oluyor.ama bir kaç gün sonra dinleyen o,söyleyen ben değilim gibi gene başa dönüyoruz..
babam kardeşime yada bana farketmiyor kıyamıyor..çok erken annemizi kaybettiğimiz için hayır kelimesini çok kullanmıyor.
düğünü ertelemek bizim elimizde değil anlayacağınız..
kardeşim isterse düğün olur,istemezse düğün olmaz..
nişan için halam(ki hakkı çoktur bizde)babamı istanbula çağırdı neler dedi ona.vermeyelim kızı işi yokuşa sürelim diye..
babamın söylediği cümle depresyona girmesinden korkuyorum olmuş..
işte gene annesizlik..annem olsa belki babam bu kadar hassas yaklaşmayacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?