Eltimin kızı 4 yaşında öğrendi Bibi3 yaş tuvalet eğitimi icin geç değil mi
Okulda ögrenirdi ne gerek varmısEltimin kızı 4 yaşında öğrendi Bibi
En sonunda kendisi rahatsız olup çıkarıp atmış.Okulda ögrenirdi ne gerek varmısay bezden de rahatsız olmuyor mu bu bebeler buyüdukce
Olmuyor bazisi vallaOkulda ögrenirdi ne gerek varmısay bezden de rahatsız olmuyor mu bu bebeler buyüdukce
En sonunda kendisi rahatsız olup çıkarıp atmış.
Yeter be diyip almıs anasının suratina atmıs herladeİyi anasını babasını uğraştırmamış
Olmuyor bazisi valla
Benim oglum 28 aylik
Kakali beziyle saatlerce dolansa da hic bi tarafinda degil
Uzerine otura otura bacaklarindan taştığını biliyorum
Yine de bez değiştirmemek icin benden kaciyor
Nasil yapicaz tuvalet isini hic bilmiyorum o yuzden
Bebegin hazir olmasi cok onemli çünkü
Yoksa tuvalet egitimi travmasi ileriki yaşlarda baya buyuk sorunlarla ilintilendiriliyor
Konu sahibi rahat olun biraz
Idrar yolu enfeksiyonu olmadigindan da emin olun
Belki yaparken yanma oldugundan yapmak istemiyordur
İyi anasını babasını uğraştırmamış
Benim eltim biraz rahattır pek uğraşmaz. Çocuk en sonunda kendi işini kendi çözdüYeter be diyip almıs anasının suratina atmıs herlade
Neye göre gec ki çocuk ne zaman hazır olursa o zaman başlanır bence tabi ki uygun olan 24,36 ay civarı ama bu çocuğun gelişimine bağlı her cocuk bir değil kimi 1 yaşında öğreniyor kimi 3,4 yaşında3 yaş tuvalet eğitimi icin geç değil mi
Tamam.Neye göre gec ki çocuk ne zaman hazır olursa o zaman başlanır bence tabi ki uygun olan 24,36 ay civarı ama bu çocuğun gelişimine bağlı her cocuk bir değil kimi 1 yaşında öğreniyor kimi 3,4 yaşında
Gece bezi dolu kalkiyor halaAslında bez değiştirmek istememe eğilimi artık tuvalete yitanışma isteği olabilir. Fiziksel olarak kasları iyi diyorsanız önümüz yaz bence deneyebilirsiniz. Bir hafta on gün evde tüm halıları kaldırıp.
bende sanmıyorum. benimde 27 aylık kızım var aynı sizin gibi. bezi değişsin istemiyor. bazen zorlanıyoruz bazen rahat alıyoruz ama wc ye oturmuyor pek oturtuyorum kendi istiyor ama 30 sn filan hemen kalkmak istiyor. bana kalsa açıcaksın birkaç gün gezecek öyle birkaç yapacak öyle öğrenecekte bizde kaynana faktörü var her seferinde aç bezi oturt kapa tekrar aç vs. öyle istiyor öylede zaten öğrenmez. ki uzun zamandır ben girdiğimde özellikle yanıma alıyorum öğrensin diye ama yok yani. şimdide mesela baktı ben wc ye gideceğim benden önce kosuyor klozete kapağı kapalıyken çıkıyor anne ben önce yapıcam çok ç...m var diyor. ama hiç oralı değil yani.Gece bezi dolu kalkiyor hala
O yuzden hazir oldugunu dusunmuyorum