• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim rahatsızmı

willedwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.334
2.689
83
39
merhaba hanımlar,

kardeşim geçen hafta hastaneye gitmişti ara ara kalp çarpıntısı yaşıyordu. holter takmışlardı 24 saat durdu üzerinde. bugünde sonuçları aldılar. doktor ara ara kalp durması oluyor demiş. kalpte pil görevini gören biyer var orası görevini yerine getirmiyordur demiş. kalp pili takılması gerekebilir demiş. daha önce başınıza geldimi böyle bir durum bilgisi olan varmı.

Yaşça büyük bir komşumuz taktırdı.
Ameliyat yaparlar yakın zamanda.
Allah acil şifalar versin beterinden korusun.

Tam bilmiyorum ama esimde de boyle bir sorun vardi bekarken yanlis hatirlamiyorsam. Esim cok uzun ve cok zayifti doktor kilo al gecer dedi evlendikten sonra 14 kilo aldi simdi sikintisi yok cok sukur

Sizinki de boyle olabilir mi acaba bilemedim

Tam bilmiyorum ama esimde de boyle bir sorun vardi bekarken yanlis hatirlamiyorsam. Esim cok uzun ve cok zayifti doktor kilo al gecer dedi evlendikten sonra 14 kilo aldi simdi sikintisi yok cok sukur

Sizinki de boyle olabilir mi acaba bilemedim
kardeşim pek zayıf değildir ama bilemiyorum

yaşı kaç kardeşinizin

babam da ve bir çok tanıdıkta pil var basit bir operasyon pil takılması bir de onun kontrolü vs var işte

ama babam 70 yaşında

alanında uzman hastaneye başvurun yani olağan bir kardiyolog çok ileri seviyede derken kalp hastanesi daha beterlerini gördüğü için daha farklı yöntemler de deneyebilir

geçmiş olsun

pil takılması da sıkıntı yaşamaması için bir tedavi, eğer yaşı küçükse çok fazla da telaşlandırmayın stres yaşamasın

Oncelikle gecmis olsun ,benim arkadasimda da oldu ,
Daha bir suru test yapilir ,
Arkadasima da Arada durma icin kalp pili takildi sukur bi sorunu yok,
Bikac uzmandan fikir alin ,
Fazla kilosu varsa diyet yapsin ,rahatlatir

Tek Dr la yetinmeyin.anneme koşu sonrası anjiyo dediler damar tıkalı dediler

Başka Dr a gittik sorun yokmuş

yaşı kaç kardeşinizin

babam da ve bir çok tanıdıkta pil var basit bir operasyon pil takılması bir de onun kontrolü vs var işte

ama babam 70 yaşında

alanında uzman hastaneye başvurun yani olağan bir kardiyolog çok ileri seviyede derken kalp hastanesi daha beterlerini gördüğü için daha farklı yöntemler de deneyebilir

geçmiş olsun

pil takılması da sıkıntı yaşamaması için bir tedavi, eğer yaşı küçükse çok fazla da telaşlandırmayın stres yaşamasın
24 yaşında

Tek bir doktor ile yetinmeyin derim.
Kardeşiniz kaç yaşında?

Benim oğlumda kalpte üfürük var mesela.
Biz çocuk kardiyolojisine götürüyoruz ve prof. gözetimi altında.

Ben varım.Eps vs.yapildi .kimi pil dedi kimi bekle dedi.2.4 sn duruyor.Bayilma yoksa sorun yok dendi.6 ayda bir holter ile takip ediliyorum.24 yaşında çıkmıştı,40 ma geldim.sukur hala pil e gerek duyulmadı.Ritm bozuklukları konusunda uzman Dr lar var onlar daha iyi anlıyorlar.

Benimde kardeşim de doğuştan kalp hastalığı var.
Kardeşimin kalp kapakciginda sorun var. Her 6 ayda bir gidiyoruz kontrole.
Ama bu gittigimizde şah damarı kalın biraz dedi doktor.
30 yaşından sonra ameliyat olabilir diyor ama ilacı kullanırsa ilerlemez fazla diyor.
Valla uzuntuden çöktuk.
Zaten 10 yaşında koşmak yok spor fazla yok. Yasaklar yasaklar.
Allah acil şifa versin bütün hastalara.

Back