• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim parmağımı kırdı😓

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
31
Arkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.

Arkadaşlar benim baş belası kardeşimin öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. Eşim Almanya’ya çalışmaya gitti 6-7 aya biz de yanına gideceğiz 4.5 aylık kızım ve köpeğim ile. Annem eşim gittiğinden beri bizde bana yardım ediyor ve evi topluyoruz çünkü bizim oturduğumuz evi kiraya vereceğiz ben kızımla annemlerde kalacağım. Kardeşim 21 yaşında başka bir şehirde üniversite öğrencisi. 4 güne gidecek. Bugün benimle kavga etti. Susturmaya çalıştım olmadı. Küfür kıyamet bağırınca ben de altta kalmayınca girdik birbirimize. Parmağımı kırdı. Yüzük parmağım yamuldu resmen çok ağrı yapınca hastaneye gittik kırılmış yarım alçıda şu an ama acilde yapıldı alçı. Emzirdiğini için ilaç da veremediler. Kızımı emziremiyorum ağrıdan duramıyorum.
Geçmiş olsun.

Kim olursa olsun kan bağı benim için o kadar önemli değil kimseyi böyle çekmem kovarım miktorsin gitsin bana küfür edecek yetmicek parmagımı kıracak kocan bu konuda ne diyecek merak ettim

Imzami atarim bu yaziya.. can bagi yoksa, kan baginin ne onemi var?

Geçmiş olsun, parmak kırığı ile ilgili mutlaka ortopediye gidin, ben acilde düzgün anlamadıkları için tendon kopması ve parçalı kırığın yanlış kaynaması yüzünden yamuk parmaklı kaldım.
Kardeşiniz ile bu kadar iletişime geçmeyin, bugün parmak kıran yarın kafanıza da vurur. Nasıl bir ilişkiniz var anlamadım. Maganda heralde kendisi

Gecmis
Olsun, sorun ne bu kadar kirmali kavga ettiniz? Bence agri kesicini alsaydiniz kizina mama filan verseydin o agri cekilir mi.. sutunu sagardin boylelikle sutun ayni sekilde gelmeye devam ederdi.. bi kac gune agrisi hafifleyince emzirirdin geri agri kesicileti kesip

Geçmiş olsun parol için.

Emzirirken alınabilecek ağrı kesicilerden vermediler mi?

Madem kısa süre hiç muhattap olmayın kardesinizle.

Ayrıca o kadar ağrıyan parmakla nasıl bu kadar uzun ve düzgün konu açtınız. Şaşırdım. Ben olsam odaklanamazdim.
Sesli klavye ile uğraşa uğraşa yazdım hırsımdan

Eklentiler

• 263FBEB2-CDCD-494E-B08A-01782AC13785.jpeg
    263FBEB2-CDCD-494E-B08A-01782AC13785.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 552
Şikayetçi olurdum direkt. Neden olmadınız?
Parmağımı kıran biri kardeşim olamaz benim. Darp raporu alıp şikayetçi olurdum hemen.
Kocanıza söylediniz mi bir de?
Hukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim

Back