• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim için yardım edin :(

ladismack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
155
-1
66
Ankara
Arkadaşlar merhaba.
Kardeşim çok zor durumda. Çok iyi bir psikiyatr bulmam gerek. Madalyona gittik geçenlerde.
Depresyon ve duygu durum bozukluğu, kişilik bölünmesi gibi şeyler söyledi ve hemen ilaçlar verdi..
Tam bir teşhis için testler yapmak gerekiyormuş. Oraya devam edicez şimdilik fakat durum sandığımızdan
kötü gibi. Çok ağır bir rahatsızlık geçiriyor.

Tavsiye edeceğiniz bir prof veya uzman var mı acaba? Özel devlet fark etmez.
Madalyon için iyi de konuşuyorlar kötü de.. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok çaresizim, lütfen yardım edin..

Canım çok üzüldüm:( duygudurum bozukluğu dediği şey zaten depresyon hayatım. İkisi aynı şey. Kişilik bölünmesi nedir ama anlayamadım. İlaçlarını kullanmayı ihmal etmesin ama terapi de alsın kesin. İlaç tek başına bişeye yaramıyo tecrübeyle sabit yani. İstersen benim psikoloğu önerebilirim sana ben çok memnunum. Genç ama çok başarılı bir bayan sitede hakkında olumlu şeyler duyup gitmiştim ben de.

Bir de hiç telaş yapma. Artık herşey için bi çare var. Hiç de çaresiz falan değilsin. Kardeşinin iyi olacağına eminim.

Pelinem canım çok teşekkür ederim.
Şimdi ailemle konuştum psikiyatr 3 tane ilaç yazmıştı.
Bir tanesinin yan etkisinde intihara teşebbüs gibi şeyler yazıyor.
Kardeşim bunu bir kere denedi. Gerçekten çok zor durumdayım ne olur yardım edin.

Senin doktorunun adını öğrenebilir miyim? Özelden yazamıyorum da ben.
Gider konuşurum tek tek hepsiyle.. İlaçları vermişler çünkü. Yanlış bir şey yapmak
istemiyorum.

Canım Psikolog Gizem Pekcan diye aratırsan internette bilgi bulursun. İletişim bilgilerini buradan veremiyorum. Bi götür kardeşini görüşsün. Kesin bir yol gösterecektir. Buara o kişilik bölünmesi dediğin şey çoklu kişilik diye bişeymiş öle diyo internette. Neyse Gizem hanım bi görsün sana açıklar durumu. Çok endişelenmişsin anladım kadarıyla.

Çok teşekkür ederim canım.. Araştırdım Gizem Hanım psikologmuş.
Ben psikiyatr arıyorum. Başka yardım edecek olan yok mu?

Kızlar Ankara'da önerebileceğiniz başka psikiyatr yok mu acaba? Gerçekten yardımlarınıza çok ihityacım var.
Kardeşimin ruh sağlığı ve hatta hayatı söz konusu..

ankara üniversitesi cebeci tıp fakültesinde hakan kumbasarı çok övmüşlerdi canım özel muayenehanesi de var sanırım bi görüş istersen

emreaydinfan canım teşekkür ederim. Hakan doktor tam da aradığım nitelikte bir doktor gibi.
Ayrıntılı araştırıp randevu almaya çalışıcam..

Canım çok geçmiş olsun. Duydudurum bozukluğu depresyon değildir. Yulkarıdaki arkadaş çok yanlış biliyor. Sen en iyisi bir uzaman danış ama şunu söyleyebilirim eger duydudurum bozukluğu varsa bunun adı bipolar hastalığıdır. Ben bilmem ama doktor bu tanıyı koyabilir. Umarım çok iyi bir doktor bulursunuz. Öünkü ilÇ TEDAVİSİ OLMASSA OLMAZ..

ilaçların prospektüsünde o ibare yazmak zorunda...ilaç içiyor da yan etkisinden intihar etti diye bir şey olmaz...psikolojik durum bozukluğundan kendine bunu çare olarak görür ve intihara teşebbüs edebilir. ilaçları kullanmayı bırakmasın ama ilaç içerek bir girişim yapmasından korkuyorsanız,eczanelerden bulabileceğiniz günlük ilaç konan ufak kutulardan alıp,ilaçları kendisine öyle verebilirsiniz.

Back