- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmiş
ve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor
napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor