Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adoşum bi hışımla actim topigi "erkek kardeşin vardı da burda ben dururken gittiniz başka kız mı aldiniz :mymeka:" diye sitem etcektim ama kızmış Allah'tan :Saruboceq:
güzel Allah'im ona da en az seninki kadar güzel ve huzurlu bi evlilik nasip etsin inşallah...
gelemesem de en içten dileklerimle bi ömür boyu mutluluklar diliyorum ikisine de Şeniz
he vaLLa nacide darısı benim başıma işaLLah...
evde kaLan son kız oLarak...
ama işte aşkım askerden geLsin seni evLendirek sonra sıra bizde...
sırayı bozmamak Lazım dime kız...:sm_cool:
Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
Ömür boyu mutluluklar dilerim
Darısı tüm bekarların başına
kardeşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ALLAH bir yastıkta kocatsın
allahım hep mutlu etsin
darısı nergisin basınakaydirigubbakcemile3:roflol:
adoşum bi hışımla actim topigi "erkek kardeşin vardı da burda ben dururken gittiniz başka kız mı aldiniz :mymeka:" diye sitem etcektim ama kızmış Allah'tan :Saruboceq:
güzel Allah'im ona da en az seninki kadar güzel ve huzurlu bi evlilik nasip etsin inşallah...
gelemesem de en içten dileklerimle bi ömür boyu mutluluklar diliyorum ikisine de Şeniz
Yok gülüüm nikah salonu orada,ben Pendikteyim annemde Güngörende oturuyor.aa adoş düğün var desene
Allah mesut bahtiyar etsin canım sonunda kavuşuyolar demek Allah mutluluklarını ölene kadar daim etsin
siz Bağcılardamı oturuyosunuz kuzum
:çok üzgünüm:Teşekkür ederim canım benimAllah mutlu etsin adıvarcım
herşey gönüllerine göre olsun.tebrik ediyorum
Allah tamamına erdirsin...hep mutlu olurlar inşallah....
En iyisi ben Lalemide alayım günü birlik uçakla gidip gelelim..Başka Çare yok yoksa bütün düğünleri kaçıracağız :dilcikar:
Sen giy sarı cicilerini tak takıştır sür sürüştür..Sonra ekle resimlerini burayada görelim kaydirigubbakcemile3