• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler kardeşim bugün ameliyat oluyor kızlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
sabah 8de telefonla çagırdılar şuan yoğun bakımda yarım saat sonra kalp ameliyatına giricek kızlar dua edin ne olur bebeği bu ameliyatı geçiren anneler nasıl olduğunu yazarmısınız allahım herkezin yardımcısıolsun:Saruboceq:

allah minik oğluşumuza sağlık verir dayanma gücü verir inşallah hayırlı haberlerini duyarız dualarımız sizinle

kızlar ameliyata almışlar minik kızımızı allahım ne olursun yardım et:Saruboceq:

kızlar ameliyat bitmiş çok iyi geçmiş hepinize çok teşekkür ederim dualarınızla minik kardeşime yardımcı olduğunuz için allah ne muradınız varsa kabul eylesin en yakın zamanda allah hepinizden razı olsun:Saruboceq:

canım iyi gecmesine cok sevindim.inşallah sağlığına en kısa zamanda kavusur.sanırım sende hamileydin yanlış hatırlamıyorsam.senin hamilelik iyi geciyordur inşallah.kac haftalıksın.

geçmiş ollsun....kalbinde ne sorun vardı canım??? delik mi vardı???

iyi geçtiğine sevindim....bence gülben ergenin dediği gibi kim kızarsa kızsın banaa onlar küçük birer kahramanlarr...o küçücük bedenleriyle nelere katlanıyorlar nelerle mücadele veriyorlar...bütün küvezde yatan bebeklere acil şifalar ve hepsini tek tek öpüyorum:( kendi kızıma dokunamamışdım küçük diye ah şimdi olsam aynı şeyi yaparmıydım yapmam aslaa:) işde insanız ve başımıza yarın ne geleceğini bilmiyoruz...birde o şok ..inanılmaz kötü bişi allah kimseye yaşatmasın zor...

canım iyi gecmesine cok sevindim.inşallah sağlığına en kısa zamanda kavusur.sanırım sende hamileydin yanlış hatırlamıyorsam.senin hamilelik iyi geciyordur inşallah.kac haftalıksın.

saol canım inşallah yakında evede gelidiğini yazarım evet canım bende hamileyim 35 haftalık heycandan başka bir sorunum yok doğum yaklaştıkça heycan artıyor

arkadaşlar dün kardeşim ameliyat olduğu hastaneden şişli etfale geri geldi durumu çok iyiymiş artık solunum cihazı denemeleri yapılıcak akciğer gelişimi biraz geri eğer oda düzene girerse inşallah 2 ay içinde taburcu olurmuş tabi başka sorun çıkmazsa allah hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin tanıdığım insanlar bile sizin kadar ilgili olmadılar ilk dedikleri keşke erkek olsaymış ikinci kelime o bebek engelli olur inşallah yaşamaz allahım herşeyin hayırlısını bilir ve ona göre verir ne olursa olsun o bi can biz hiç umudumuzu kaybetmedik hep dua ettik allah tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun inşallah en yakın zamanda size eve geldiğinide yazarım bügün 63.gün:Saruboceq:

Son düzenleme:
zaten ınsanlar öledır................herseyı bılıp bılmeden konuşurlar.........ınş bebışınız saglıkla gelır..........ınş annesının uzuntuleru bter o bı can ..................guzel gunler ınşşşşşşşşşşşşş

çok geçmiş olsun, allah o mis kokulu meleği anne babasına ve sizlere bağışlasın, iyi olduğuna çok sevindim. inşallah rabbim başka acısını göstermesin.

arkadaşlar dün kardeşim ameliyat olduğu hastaneden şişli etfale geri geldi durumu çok iyiymiş artık solunum cihazı denemeleri yapılıcak akciğer gelişimi biraz geri eğer oda düzene girerse inşallah 2 ay içinde taburcu olurmuş tabi başka sorun çıkmazsa allah hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin tanıdığım insanlar bile sizin kadar ilgili olmadılar ilk dedikleri keşke erkek olsaymış ikinci kelime o bebek engelli olur inşallah yaşamaz allahım herşeyin hayırlısını bilir ve ona göre verir ne olursa olsun o bi can biz hiç umudumuzu kaybetmedik hep dua ettik allah tüm kullarının yar ve yardımcısı olsun inşallah en yakın zamanda size eve geldiğinide yazarım bügün 63.gün:Saruboceq:

allah çok daha iyi haberler vermeni kısmet etsin canım kardeşin evine bir an önce sağlılkla kavuşur inşallah allah sanada hayırlı doğumlar kısmet etsin

Back