• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş Terörü

cayiciyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
117
151
53
Herkese merhaba,
Bildiğiniz üzere mart ayından beri okullar kapandı, vatandaşların büyük kısmı evlere kapandı. Ben de onlardan birisiyim.
Üniversiteyi ailemden başka bir şehirde okuyordum taa ki okullar kapanana dek. Okulların kapanmasıyla birlikte mart ayından beri evdeyim. Zaruri haller dışında hiç evden çıkmadım.

Şimdi asıl soruna geliyorum. Benden küçük bir kardeşim var. Ailem ne yazık ki şımarık yetiştirdi. Ben ona nazaran aklı başında ve oturaklı biriyim ama o patavatsız, küfürbaz birisi. Evde durduk yere kavga çıkarıyor, ileride yapacağım mesleğe dil uzatıyor, bana hakaretler ediyor. Gerçekten çok bunaldım. Birkaç gündür konuşmuyorduk, kafam o kadar rahatmış ki yeniden konuşmaya başlayınca farkettim. Eğer okullar açılmazsa ben bununla nasıl mücadele edeceğim? Dilinden, bakışından, hareketlerinden BIK-TIM!

Alışıyorsun malesef ki bende 3 senedir gözünün üstünde kaş var diye rahatsız olduğum biriyle yaşıyorum malesef ki pandemide daha bir nefret eder oldum malesef ki yaşamak zorundasın şuan evde birbirimizle hiç konuşmuyoruz herkes kendi halinde başka çaren yok

aynı dertten ben de muzdaripim ama kardeş değil benimkisi. mecburen kendinize başka uğraş bulacaksiniz ben elimden geldiğince TV vs oyalaniyorum,ing calisabilirsiniz hobi edinin bence , tamamen kendinize odaklanın boş vakitleri en iyi şekilde değerlendirin spor yapın

odanız var mı kapıyı kitleyip ders çalışıyorum falan deseniz sürekli olmasa da arada bir kafa dinlemek için

Herkese merhaba,
Bildiğiniz üzere mart ayından beri okullar kapandı, vatandaşların büyük kısmı evlere kapandı. Ben de onlardan birisiyim.
Üniversiteyi ailemden başka bir şehirde okuyordum taa ki okullar kapanana dek. Okulların kapanmasıyla birlikte mart ayından beri evdeyim. Zaruri haller dışında hiç evden çıkmadım.

Şimdi asıl soruna geliyorum. Benden küçük bir kardeşim var. Ailem ne yazık ki şımarık yetiştirdi. Ben ona nazaran aklı başında ve oturaklı biriyim ama o patavatsız, küfürbaz birisi. Evde durduk yere kavga çıkarıyor, ileride yapacağım mesleğe dil uzatıyor, bana hakaretler ediyor. Gerçekten çok bunaldım. Birkaç gündür konuşmuyorduk, kafam o kadar rahatmış ki yeniden konuşmaya başlayınca farkettim. Eğer okullar açılmazsa ben bununla nasıl mücadele edeceğim? Dilinden, bakışından, hareketlerinden BIK-TIM!
Ahhhh bende evlenmeden once ayni dertlerden muzdariptim. Simdi o derdi özlüyorum. Kardesim yuzunden tekvandoya yazılmıştım 😅 orali olmayin ne yaparsa yapsin kendi kendine takılsın. Odaniza gecin alin elinize kitabınızı kardeşiniz yokmus gibi davranin

Back