- 20 Aralık 2020
- 48
- 52
- 38
- 35
- Konu Sahibi blackwolfied
-
Evimiz sobali! Evde baska kimse olmuyor esim calisiyor pandemi surecindeyiz buyuk oglumda evde yani !kahvalti yemek. vs hazirlamayi birakin wcye bile gitmek sorun oluyor!Bilmem anlatabildimmiYemek yapmam için kardeşiyle ilgilenmesi gerekiyor ne demek yahu?
Büyük çocuğunuz da çocuk, onun görevi değil ilgilenmek.
Tek çocuğunuza kim bakardı da iş güç yemek yapardınız acaba?
Kardeş kıskançlığı normal bir süreç ama sizin bakış açınız normal değil, üzgünüm...
Yok, anlatamadınız.Evimiz sobali! Evde baska kimse olmuyor esim calisiyor pandemi surecindeyiz buyuk oglumda evde yani !kahvalti yemek. vs hazirlamayi birakin wcye bile gitmek sorun oluyor!Bilmem anlatabildimmi
Peki umarim siz boyle sıkıntılar yasamazsinizYok, anlatamadınız.
2 küçük çocuklu kadına da hayatta anlatamazsınız yani, neler gördüm geçirdim.
Siz bebek bakmayı unutmuşsunuz.
Kendinize oğlunuzu yardımcı edinmişsiniz, yazık...
Yok, alasını yaşadım ve yaşıyorum diyorum:)Peki umarim siz boyle sıkıntılar yasamazsiniz
Cok gaddar kotu bi anneymisim gibi hissettirdiniz.Yok, alasını yaşadım ve yaşıyorum diyorum:)
Her çocuklu kadın da yaşıyor, size biricik değil diyorum.
Ve büyük çocuğunuza bu tavrınız komple yanlış, sorumluluk sizde, onda değil.
Gerekirse gece 1 saat geç uyur yemeklerinizi yaparsınız diyor ve bitiriyorum.
Yani kusura bakmayın ama çocuğunuza çocuğunuzu emanet edip, yapmayınca kızıyorsunuz.Cok gaddar kotu bi anneymisim gibi hissettirdiniz.
Tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin...Yani kusura bakmayın ama çocuğunuza çocuğunuzu emanet edip, yapmayınca kızıyorsunuz.
Kardeşi olduğu için zor ve kıskançlık döneminden geçerken, onun için işleri ekstra zorlaştırıyorsunuz.
Bu dönemde izlenecek yok mümkün mertebe bebekle temel ihtiyaç kısmıyla ilgilenip, artan zamanda büyük çocuğunuzla olmanız.
Örneğin bebek uyuduğunda oğlunuzla beraber mutfakta yemek yapabilirsiniz sohbet ederek ya da işinizi geceden yapmış olursanız bebeğin uyuduğu süre oğlunuzla baş başa sohbet, oyun vs zamanı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?