- Emoji Skoru
- 17.061
- Puanlar
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A bu üye mi?Siz zaten çoktan millete rezil olmadınız mı?
Dayılar, yengeler, kaynana….
Eşiniz hala gitmedimi eğitime?
Hani siz yanlız kalamazdınız vazmıgeçti?
E en son ayrılmamışmıydınız kaynananızın yanında karı koca birbirinize girip?
Kardeşleriniz de gayri ahlaki işler yapmıyor muydu geçinmek için? Ne ara bu kadar kıymete bindiler?
Ya ben şimdi çıtır değilimya gebe de değilim elin oğluda boğazımı sıkmadığı için sanırım anlayamıyorum böyle hayatlarıGırtlak sıkmak sevginin coşkusu heleki çocuk yapılacak sa
Yengeler bile kıskanmıştı nerden nereye geldik ama bir adım yol alamadık nasıl oluyor ilginç değil mi
Unutulmaz Tülin iş başındaA bu üye mi?
Kapatmış profili anlamamıştım.
Ayrıntılar için teşekkür ederim :)
360 değil o, 180 derece.Kaynanamin doldurusu yüzünden eşim çenemi sıkınca bende ona saldirdim bogazimi sıktı birakti annesi ayırmaya calisti. Eşim el kaldrnca 360 derece döndü annesi.
Tülin’de aklıma hep bu şarkı gelir.Ya ben şimdi çıtır değilimya gebe de değilim elin oğluda boğazımı sıkmadığı için sanırım anlayamıyorum böyle hayatları
Allah kurtarsın diyecem konu sahibinin o taraklarda da bezi yok
Of kahkaha attımOf Tulin!
Hmllk zka grligi yapmz sn nye bylsin?
Ben bi geBe olmayı tutturabildimYa ben şimdi çıtır değilimya gebe de değilim elin oğluda boğazımı sıkmadığı için sanırım anlayamıyorum böyle hayatları
Allah kurtarsın diyecem konu sahibinin o taraklarda da bezi yok
Tülin 4 aylık hamile, sen 5 aylık.Of kahkaha attım
Allah affetsin
Ben bi geBe olmayı tutturabildim
Ama karnım burnumda değil
Ordan eleniyorum
O yüzden ben de empati kuramıyorum
Hiç aksiyon yok ki benim hayatımdaTülin 4 aylık hamile, sen 5 aylık.
Her türlü öndesin, patlat bi konu da akşamımız şenlensin be![]()
Gerçekten öyle hangi birine ne demek lazım acaba bilemedimSizin aile ve eş durumlarınız çok karışık. Bu saatten sonra düzelmez bırakın dağınık kalsın