How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Karda aç kalan kuşlar-kendi çekimlerim

haydeç

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
2.893
2
158
56
Sakarya
kkkkkkkk101cz6.jpg

kkkkkkkk102qz3.jpg

kkkkkkkk103hx6.jpg

kkkkkkkk116gf0.jpg

ah kıyamam ben onlara ya .. tamda duygusal dönemimdeyim . mafoldumbeniçim burkuldu.. ALLAH hiç bi canlıyı aç ve açıkta bırakmasın .:Saruboceq:

oy kiyamam ya
onlarida rabbim yaratti
sanirim siz beslemissiniz dimi helal olsun size tebrikler allah sizden razi olsun

bende pencere kenarına hep yem bırakırım onlara ekmek pilav filan ne bulursam bazen bişey bulamıyorum aşurelik buğday veriyorum yesinler diye alıştılar artık bana kaçmıyolar hiç kışın çok acıyorum herkes aynı şeyi yapsa keşke

yaaaaa ben memleketimin o kucuk sercelerini bile cokkkkkkkkkkkkkkkkk ozledim:((((((((((((((((((((((((((((

yaz kış balkonuma ekmek ve su koyarım.... a.sbirde alıştılar ki olmadığı zaman bile geliyorlar....

ne güzel bir davranış Haydeç ablacım Allah razı olsun.anneminde 2 kumrusu var hergün onlar için pencereye buğday koyar.artık ürkmüyorlar bile o kadar alıştılar ki :1hug:

çok tatlılar opuyorumnanaktan bende mutlaka birşeyler koyarım balkona. onları izlemek çok hoşuma gidiyor. bazen bende resimlerini çekiyorum a.s
paylaştığınız için teşekkürler a.s.

Ayy kıyamam been sizee çok tatlılar. Ben de balkona koyarım yaz kış bi şeyler çünkü onlar da canlı yazık onlara da...

Back