Karcher buhar temizlik robotu...

ben kullanıyorum pek hoşlanmadım kutusunda duruyo
bi gün komşuma verdim duvarlarını silsin diye
kadın bayıldı delimisin bu harika bişi dedi benim olsa bi dakka elimden bırakmam dedi

yani aynı makina ama benim duvarlarımı temiz edemedi belkide boyanın cinsinden olabilir
yeni evimde tekrar deniycem bakalım orada memnun olurmuyum (duvarlar için söylüyorum)

Sv-1902 modeli baya hoşuma gitti ama kullanımı nasıl merak ediyorum. Mesela halıyı parkeyi temizlerken zırt pırt başlık/şerit mi değiştiriliyor?

karcher sv-1802 aldık,,haftaiçi servis gelicek ve kullanıma başlıycaz.
evdeki tanıtımda çok begendik ve aldık.temiz görünen parkeden koltuktan nasıl kir çıktı hayran kaldım doğrusu..
halı,perde,duvar,koltuk,parke,derz araları,fayanslar,ocak,duşakabin,mutfak dolapları, herşey,herşeyyy....istediğiniz her şeyin temizliğini pratik bir şekilde yapabiliniyor.çok fazla aparatı yok 4 adet değişik ucu var.havluları var koltuk falan temzlerken takıyorsun..
camalrı silmek için de var bir aparatı,,süper ya bayıldım gerçekten..
eve hiçbir kimyasal madde girmeden eline bu makineyi alarak evi hem süpürüyorsun hem de tüm temizliğini yapıyorsun.öyle kovaları taşı vs yok.
140-150 derece buhar ile çalıştıgından,hijyen bir ortama sahip oluyorsunuz.ayrıca havada bakteri vs kalmadıgından hatalıklar burun tıkanıklıkları artık kalmıyormuş..bakalım kullandıktan sonra tekrar payllaşırım..

Merhabalar, siz alalı biraz zaman olmuş, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Biz de almayı düşünüyoruz... Buharlı temizlik olayı da cazip görünse de bizim için önemli olan günlük hızlı temizlik... Makina biraz büyük gibi görünüyor, şöyle bir ortalığı süpürüp sileyim dediğiniz zaman açıp kullanabiliyor musunuz? Süpürgemiz çok eskidiği için bu makineyi aynı zamanda süpürüp silme için düşünüyoruz, bu anlamda kullanımının rahat olup olmadığını belirtebilirseniz çok sevinirim...:44:

merhabalar.. makınenın yaptıgı temızlıkten cok memnunum fakat,ilk aldıgımda her gun kullanırım oh ne guzel dıyordum ama şimdi bıraz zor gelıyor acıkcası.sık temızlık yapan birisi için çok pratık degıl gıbı geldı bana..ben günlük temızliklerde eskı basıt süpürgemı kullanmaya basladım o yüzden,hafta bir kez falan da buharı acıyorum.her gün buharlı makıneyı açmaya üşeniyorum acıkcası.ne yalan söyleyeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…