P punto24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2024 27 2 1 29 31 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi punto24 #1 Kızlar saçlarım kızıl 3 aydır boyamıyorum aksın diye dün de karbonatla yıkadım keçe gibi oldu sert ve kuru bu nasıl düzelir canım çok sıkkın
Kızlar saçlarım kızıl 3 aydır boyamıyorum aksın diye dün de karbonatla yıkadım keçe gibi oldu sert ve kuru bu nasıl düzelir canım çok sıkkın
narintanyeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 1.017 230 43 31 Dün 20:57 Konu Sahibi Konu Sahibi punto24 #2 punto24 .!.: Kızlar saçlarım kızıl 3 aydır boyamıyorum aksın diye dün de karbonatla yıkadım keçe gibi oldu sert ve kuru bu nasıl düzelir canım çok sıkkın Genişletmek için tıkla... Bende yaptım hatta içine limon felanda eklemiştim yağ bakımı yap ve bol kremle sacinj
punto24 .!.: Kızlar saçlarım kızıl 3 aydır boyamıyorum aksın diye dün de karbonatla yıkadım keçe gibi oldu sert ve kuru bu nasıl düzelir canım çok sıkkın Genişletmek için tıkla... Bende yaptım hatta içine limon felanda eklemiştim yağ bakımı yap ve bol kremle sacinj