- 1 Haziran 2010
- 1.616
- 1
kızlar dün googleye eski usul gebelik testi yazdım bu sitede karbonat testi karsıma çıktı okudum....ve tabiki uyguladım :):):) ve karbonata göre hamileyim:):):) idrarınızı temiz bir kabın içine yapıyorsunuz içine 1 çay kasığı karbonatı nazik bi çekilde tek hamlede döküceksiniz eğer karbonat direk küt diye dibe çökerse hamile değilsiniz .....yok karbonatı döktükten sonra idrarın üstünde kabarcıklar olur beyaz beyaz köpürürse hamileymişiniz :):):):) ben yaptım ben döktüm pat diye dibe çöktü sonra hemen kabarcıklar olustu köpürdü valla ihihihihihi yinede mutlu oldum bakalım çarsamba günü regl olmam lazım doğruluğunu o zaman anlıcaz heeee kıslar diğer topiklerde okudum çeşme suyula yaptım köpürdü o zaman bizim musluktamı hamile diye yazmıslar bence yalan maksat yeşillik olsun diye yazmıslar ben bu kanıyı çürüttüm çünkü bende idrarımdan sonra çeşme suyula bu testi yaptım köpürmedi hatta annem dediki idrarın sıcak diye köpürmüştür bende hemen ılık su yaptım karbonatı ılık suya döktüm yine köpürmedi yani ben bu teste inanır gibi oldum ama dediğim gibi çarsambayı beklememiz lazım :):):):)aramızda bu testi yapmıs olanlar varmı bu arada kabartma tozuyla yapılmaz bu test :):)