Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur
- Konu Sahibi Mnyk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?4 sene önce dişlermdeki taşlardan kurtulmak için dişçiy gittim güzelce temizledi :) sonrada dediki sık yapma ama arada bir limon ve karbonatla fırcala dedi ben gayet memnunum işe yarıyor yani arkadaslarımada tavsiye etmiştim onlarda memnum kaldılar :)
:lepi: bende işe yarıyor fakat benim anlamadığım fırçanın diş etinde ne işi var arkadaşların çoğu diş etmi mahvetti diyor da ilginç kaydirigubbakcemile3
- 4 Nisan 2010
- 238
- 141
- 103
çok merak ettım yarın alıp hemen deneyip yazcam
bekliyorum sonuclari canim
- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Diş beyazlatma hakkında Pratik bilgiler
Dişlerinizi beyazlatmak için, 1 tatlı kaşığı karbonatı, bir tutam tuzla karıştırarak içine birkaç damla sirke ekleyin. Diş fırçanızın üzerine sürerek, dişlerinizi fırçalayın.
Tuzlu suya zeytin koyarak bir müddet bekletin ve daha sonra bu suyla gargara yapın. Diş etleriniz güçlenecek ve diş eti kanamanız varsa ortadan kaldıracaktır.
Dişlerinizi beyazlatmak için asla limon suyu kullanmayın. Dişlerinize yarardan çok zarar verirsiniz.
geçenlerde bir sitede araştırırken okumuştum.Faydalı olabilir diye düşündüm kızlar.
Dişlerinizi beyazlatmak için, 1 tatlı kaşığı karbonatı, bir tutam tuzla karıştırarak içine birkaç damla sirke ekleyin. Diş fırçanızın üzerine sürerek, dişlerinizi fırçalayın.
Tuzlu suya zeytin koyarak bir müddet bekletin ve daha sonra bu suyla gargara yapın. Diş etleriniz güçlenecek ve diş eti kanamanız varsa ortadan kaldıracaktır.
Dişlerinizi beyazlatmak için asla limon suyu kullanmayın. Dişlerinize yarardan çok zarar verirsiniz.
geçenlerde bir sitede araştırırken okumuştum.Faydalı olabilir diye düşündüm kızlar.
ben de okuyunca hemen denedim dişlerim biraz zonkluyo gibi ilk seferde farkediceğimi sanmmıyorum yalnız temiz diş fırçasıyla yapıcağız değil mi dişlerimizi fırçaladıktan sonra ?
canim ilk seferde dis macunuyla normal fircala sonra yarim cay kasigi kadar azcik dis fircana dök bir-birbucuk dakika sert olmamak sartiyla fircala sositososito
ben şimdi denedim.önce dişimi falan fırçalamadım direkt denedim.3 hafta önce 20likten amelşyat olmuştum.ağzımı açamadığım için uzun süre fırçalayamadım dişlerimi.bir de gargara falan kullanıyorum bunun yanında 4-5 çeşit ilaç.çok zor geçti yani ameliyat sonrası.hala zaten çenemin sağ alt kısmı alt çenemin yani hissiz durumda.ve ön dişlerim alttakiler özellikle bu gargaradan sarardı karardı yani gargaralar boyuyor zaten uzun süreli kullanımda ilaç olanlar yani kızlar yanlış anlaşılmasın.şimdi denedim bu kabartma tozu olayını ve dişlerimde baya değişme oldu %70i gitti lekelerin.ben denemeye devam etcem.çünkü bu diş beyazlatma ürünleri dilerin minesini incelterek beyazlatıyor ayrıca diş hassasiyetini de artırıyor.
- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 39