• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatmak nasıl olur

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mnyk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ibrahim Saracoglunun programda verdigi tarif. Bi cilegi 3-4 kere cigniyorsunuz ve dislerinizi onunla fircaliyorsunuz. Henuz denemedim ama Ibrahim Saracoglu soyleyince bana guven geliyor.
bende duyup denemiştim gerçekten beyazlatıyor ama sadece yazın yapabileceğimiz bir şey ve de çilekte çizebilirmis dikkatli olmak fazla abartmamak lazım. Sadece yazın yapınca da bu noktada sorunu büyük olan insanlarda kalıcı bir öneri olmuyor
Ben de adaçayı,karbonat ve tarçını karıştırıp dişi fırçalamak dişleri beyazlatıyor diye duydum ama doğru mu deneyen var mı arkadaşlar?
adacayının dişe ve diş etlerine iyi geldiğini biliyorum.... Denemedim ama adaçayı gargarası yapılabilir hem boğaza hem dişe iyi gelir

Sonra daha çok daralmaz mı acaba:KK4::KK57:

Ben kabartma tozunu denedim ama bir işe yaramadı,damaklarımı acıyı bide,değirmenden sürmek te çok zor:KK76:

Yapmayin arkadaslar boyle seyler yaa karbonat limon kabartma tozu bunlar anlik etki sağlar ve dis eti cekilmesi yasarsiniz e benden soylemesi

Bence de ,anlık etki için diş ve dişeti sağlığını tehlikeye atmamak lazım,ben bir kere denedim kabartma tozunu,bir daha da tövbe:KK43:

bende sigara ictigim icin dislerim surekli sarariyor nasil beyazlatabilirim acaba bu arada yeni katildim aranza selamlar herkese

Canım zaten benimki antibiyotikle sararmış çocukken. Jel sürüyor pembe bir rengi vardı benimkinin vişne çürüğü gibi lazer makinesini tam dişlere yerleştiriyor. İlki iyiydi ama ikinci seans beni benden aldı. Birde mineleri eritiyormuş diş hekimi arkadaşım söyledi. Ama ben yaptırdım sonuç tutmadı başta tuttu ama şuan.. Diş hekimim çok iyiydi kanalda dolguda hepsini yaptırdım ama demekki bendeki antibiyotikle alakalı olabilir bilemiyorum. Sizde iyi düşünün derim şu ewde uygulanan jelleri bende sordum önermedi doktorum.

Dişe kesinlikle çok zararı varmış minelerde erime yapıyormuş. Dişi zayıflatıyormuş zamanla. Ama yine olsa yine yaptırırdım sanırım. İnsanın başına ne gelirse meraktan işe yarasaydı birde çok güzel olacaktı. :(

Walla karar vermek zor ama insan takıldımmı takılıyor işte:KK12:

Aynen canım büyük ihtimal benim gibi yaptıracaksın. İnsanı cezbediyor. Diş hekimine çok dikkat et. Özelde yaptır mutlaka kaç seans hangi jeller lazer makinesimi bunların hepsini konuş. Benim doktorum 2 seans yaptı birer hafta arayla. 3 olursa bu zarar verir dedi. O ışın zaten mahvediiyor. Ama ilk gördüğümde bayılmıştım. Yaptıracaksan çok iyi araştır. :)

Evde beyazlatma işlemini ben yaptırdım.çocukluktan beri gittiğim diş hekimi diş beyazlatma olayına olumlu bakmıyordu. başka bir diş hekimine gittim .diş taşlarını temizledi .Dış kalıbın alındı.evde yapılan diş beyazlatma kutusunu verdi bunu kullandım 4 güner gün üst ve alt çene olarak kullandım.
ilk birkaç ay bembeyaz kalıyor daha sonra çay kahve kola nedeni ile eski halini alıyor. Kendi doktoruma gidince bu yaptığın işlemi çok kızdı bu işlem diş minesine yıpratıyor muş.unutmadan kendi doktoruma gitmenin nedeni dişimde olan ağrı.Dişimde bu işlem nedeniyle kanal tedavisine giden bir çürüme oluşumus
Baya bir laf yedim.Ben para kazanmak istemezmiyim iyi bir şey olsa ben yapardım disin gitti paran gitti dedi,yedim azari eve geri döndüm:)

Kesinlikle haklısın. Henüz şükürki bir çürüme erime yok ama ilerde kolaylıkla oluşabilmesinden korkuyorum. Evde yapılanlar pek önerilmiyor bembeyaz olsun istiyoruz ama boşamı anlamadım. Sensodn kullanıyorum beyazlatma etkilisinden ama doktoruma kalsa zaten bembeyaz gözün alıştı artık diyor :D

:lepi::teytey:sositosositokizlar uzun zamandir dislerimdeki sararmalardan kurtulmak istiyordum arada karbonatla falan beyazlatmaya calistim ama o kadarda etkili olmamisti gecen doktorda beklerden ünllülerin minik sirlari diye bi köse vardi ketrin zeta cons dislerinin beyaz ve parlak olmasini kabartma tozuna borclu diye yazi gördüm evde denedim inanin acayip farkediyo ve temizligi hissediyosunuz ben önce macunla fircaladim sonra fircama biraz kabartma tozu döktüm bir-birbucuk dakika fircaladim hemen farketti aninda esimde farketti oda memnun kaldi insallah sizdede faydasi olur
ben bundan sonra kabartma tozunu hep kullancam haftada iki-üc kere yapmayi düsünüyorum deneyenler olursa sonuclari bekliyorum
unutmadan dilinize fazla degirmeyin tadini sevmeeyenler olabilir kabartma tozunun

inanmıyorum normal bildiğimiz kabartma tozu mu?

AYNEN LİMON VE KARBONAT NE DEMEK ANLAYAMADIM BENİM SORDUĞUM SORU normal bildiğimiz kabartma tozu mu?

Back