Karbeyaz'ın nişanı:))))

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor..herşey çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin..mutluluklarr

çok güzel olmuşsun nişanlığında rengide çok yakışmış allah tamamına erdirsin talihsizlik olmadan :)a.s.

Canım yaw çok şeker olmuşşsun cidden,
Maşallah ikinze de
Olan nazarlar olmuş ama olsun bi dahakine Tedbir elde olur.
Allah tamamna erdirsin inşallah

Bitanemmmm çok güzel olmuşsun yaaaa maşaallah Tebrik ediyorum ve yanaklarından kocaman öpüp kocaman kocaman kucaklıyorum :1hug: O gülen gözleriniz hiç solmasın inşaallah.. :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin yerimseniben

Canım arkadaşım..

Mutluluğunuz gözlerinizden okunuyoo..

Allah tamamını erdirsin inşallah..

Hep böle birbirinizin elini bırakmayın :Saruboceq:

Aksilikler olsada yüzükleriniz parmağınıda ve evliliğe giden bu büyük adımıda attınız sonunda..

Nikah fotğraflarınıda görelim bi an öncee :lepi:

Canım yaw çok şeker olmuşşsun cidden,
Maşallah ikinze de
Olan nazarlar olmuş ama olsun bi dahakine Tedbir elde olur.
Allah tamamna erdirsin inşallah

speedyimmm sağol canım benim iyi dilekelrin için çok teşekkür ederim:) darısı başına inş:)))

bitanem benim çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni sağol:)))) ben de seni kocaman öpüyorum:))))

şeydam benim bitanemmmmm:)))) çok ama çok teşekkür ederim:))) seni ve gelinlerimizi çok seviyorum ben:))) desteğiniz için her anımda yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ederim:)))) Nisan ayında nikah fotolarım gelicek inşşş:))) seninkileri görmeye de az kaldı kuşum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…