Karbeyaz'ın nişanı:))))

mutluluğunuz gözlerinizden okunuyor..herşey çok güzel olmuş Allah tamamına erdirsin..mutluluklarr

çok güzel olmuşsun nişanlığında rengide çok yakışmış allah tamamına erdirsin:nazar: talihsizlik olmadan :)a.s.

Canım yaw çok şeker olmuşşsun cidden,
Maşallah ikinze de :nazar:
Olan nazarlar olmuş ama olsun bi dahakine Tedbir elde olur.
Allah tamamna erdirsin inşallah

Bitanemmmm çok güzel olmuşsun yaaaa maşaallah :nazar: Tebrik ediyorum ve yanaklarından kocaman öpüp kocaman kocaman kucaklıyorum :1hug: O gülen gözleriniz hiç solmasın inşaallah.. :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin yerimseniben

Canım arkadaşım..

Mutluluğunuz gözlerinizden okunuyoo..

Allah tamamını erdirsin inşallah..

Hep böle birbirinizin elini bırakmayın :Saruboceq:

Aksilikler olsada yüzükleriniz parmağınıda ve evliliğe giden bu büyük adımıda attınız sonunda..

Nikah fotğraflarınıda görelim bi an öncee :lepi:

Canım yaw çok şeker olmuşşsun cidden,
Maşallah ikinze de :nazar:
Olan nazarlar olmuş ama olsun bi dahakine Tedbir elde olur.
Allah tamamna erdirsin inşallah

speedyimmm sağol canım benim iyi dilekelrin için çok teşekkür ederim:) darısı başına inş:)))

Bitanemmmm çok güzel olmuşsun yaaaa maşaallah :nazar: Tebrik ediyorum ve yanaklarından kocaman öpüp kocaman kocaman kucaklıyorum :1hug: O gülen gözleriniz hiç solmasın inşaallah.. :Saruboceq: Allah tamamına erdirsin yerimseniben

bitanem benim çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni sağol:)))) ben de seni kocaman öpüyorum:))))

Canım arkadaşım..

Mutluluğunuz gözlerinizden okunuyoo..

Allah tamamını erdirsin inşallah..

Hep böle birbirinizin elini bırakmayın :Saruboceq:

Aksilikler olsada yüzükleriniz parmağınıza ve evliliğe giden bu büyük adımıda attınız sonunda..

Nikah fotğraflarınıda görelim bi an öncee :lepi:

şeydam benim bitanemmmmm:)))) çok ama çok teşekkür ederim:))) seni ve gelinlerimizi çok seviyorum ben:))) desteğiniz için her anımda yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ederim:)))) Nisan ayında nikah fotolarım gelicek inşşş:))) seninkileri görmeye de az kaldı kuşum:))))

Back