Karbeyaz'ın Düğün Hazırlığı

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.254
191
35
Merhaba arkadaşlar,Allah izin verirse 2013 Eylül ayında düğün düşünüyoruz.. Ben de ufak tefek araştırmalar yaptım :) Bu arada Antalya'da yaşıyorum 23 yaşındayım :)

Kafamda belirlediğim;

düğün mekanı : terasta açık alanda havuz başı güzel bir düğün istiyorum..

gelinlik modeli : belirlenmedi :KK70: olurda istediğim olmazsa çok üzülürüm diye belirlemedim :KK70:

gelin arabası : kesinlikle klasik araba olacak :)

fotoğrafçı : bu en önemli etken.. Çok kararsızım bu konuda :/ fotoğrafçı tutacağım sanırım :S

ev : şimdilik kirada olacağımız içiz 2+1 ev yeterli gibi görüyorum.Satın alacağımız zaman 3+1 e çıkarız düşüncesindeyim :)

beyaz eşya : nişanlım hepsini bosh tan almak istiyor.. Sanırım boshtan alırız. ben metalik gri renginde olsun istiyorum.. Siz ne dersiniz? :)

ev eşyaları : Ben mobilyalarım süt beyaz olsun istiyorum ama çevrede çok karşı çıkan var kirlenir-bir yeri çizilse mahvolur vb gibi.. Ama benim istediğim beyaz mobilya bu konuda kararsızım bu yüzden :KK43: Aşağıda beğendiğim modellerin resmini koydum :)
$abcd.jpg $ABC.jpg $a.jpg $AB.jpg $abcde.jpg

Bunlarda internet görüntüleri :

DOĞTAŞ - Snow Salon Takımı
DOĞTAŞ - Arte Yemek Odası

Doğtaş mobilya da doğru tercih mi sizce? Kullanan memnun kalan,kalmayan yorumlayabilir mi :26:

Bir de bu yatak odasına aşık oldum : http://www.dogtas.com.tr/Urun/yatakodalari/yatakodasi/340/Bianco/

Çeyiz konusunda da kafam da birşeyler var ama yine size danışmadan hareket etmek istemiyorum..

Küçük ev aletleri vb için :

Elektrikli süpürge : Rowenta'nın dikey süpürgelerinden istiyorum aslında ama emiş gücü,temizlemesi nasıldır bilmiyorum ? Yardımcı olursanız sevineceğim :)

Bir de aşağıda resmi olanları istiyorum :
$çeyizim.jpg

Arzum Çaycı
Tefal Actifry Fritöz
Tefal Çok fonksiyonlu mutfak robotu
Philips Kaseli Mikser
Tefal Düdüklü tencere nutricook
Arzum tost makinesi

Ütü : philips te bharlı kazanlı ütüler var,beceriksiz biri olarak onları düşündüm ama karar veremedim :/

Diğer züccaciye,tekstil,tencere-tava,çatal-bıçak takımı ürünlerini yine sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınızla alacağım inşallah :)

Biraz uzunca oldu ama yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.. Grüşleriniz seçimlerimde çok önemli rol oynayacak :KK19::KK19:

Son düzenleme:
bence seçimlerin güzel yalnız beyazı bende çok severim fakat çabuk kirlenir elinde sürekli bezlerle dolaşmak korkusu düşüyor içime ama sana bağlı tabi ben bakarım beyazda rahat ederim kirlenirse temizlerim dersen bence süper en azından dingin huzur ferah bir renk beyaz hakkında hayırlısı canım şimdiden hayırlı olsun içinde kalmasın bence beyaz al :nazar:

şimdiden butun detayları dusunmussun neredeyse canım

inşallah hepsi gonlune gore olur :KK16:

hepinize çok teşekkür ederim ama çok kararsızım yaaa.. Hala hangisi iyi olur hangisi kötü olur.. nedir ne değildir bilmiyorum :KK50:

hepinize çok teşekkür ederim ama çok kararsızım yaaa.. Hala hangisi iyi olur hangisi kötü olur.. nedir ne değildir bilmiyorum :KK50:

Canım evin bembeyaz olacak ama nick isminden yola çıkılırsa sen beyazı çok seviyorsun ! eeee gülü seven dikenine katlanır beyaz çok kirlenir ama yinede karar senin...
bende Bu sene Temmuzda Düğün yapıyorum inan başım şişti her hangi bir desteğe ihtiyacın olursa mutlaka haberimiz olsun destek oluruz..

bu arada sana fotoğrafcı hakkında ip ıucu vermek isterim ... kesinlikle Uzay Hulagü ile çalışmalısın .. kendisi çok profesyonel ve ayrıca Düğün hikayesi düşünüyorsan antalyada tek adres diyebilirim...
bu anlamda en azından bu konuda endişen olmasın süper kareler çıkacak emin ol ..

Sevgiler,

EBRULİHAYAT :nazar:

Merhaba arkadaşlar,Allah izin verirse 2013 Eylül ayında düğün düşünüyoruz.. Ben de ufak tefek araştırmalar yaptım :) Bu arada Antalya'da yaşıyorum 23 yaşındayım :)

Kafamda belirlediğim;

düğün mekanı : Dedeman otel terasta açık alanda havuz başı güzel bir düğün istiyorum..

gelinlik modeli : belirlenmedi :KK70: olurda istediğim olmazsa çok üzülürüm diye belirlemedim :KK70:

gelin arabası : kesinlikle klasik araba olacak :)

fotoğrafçı : bu en önemli etken.. Çok kararsızım bu konuda :/

ev : şimdilik kirada olacağımız içiz 2+1 ev yeterli gibi görüyorum.Satın alacağımız zaman 3+1 e çıkarız düşüncesindeyim :)

beyaz eşya : nişanlım hepsini bosh tan almak istiyor.. Sanırım boshtan alırız. ben metalik gri renginde olsun istiyorum.. Siz ne dersiniz? :)

ev eşyaları : Ben mobilyalarım süt beyaz olsun istiyorum ama çevrede çok karşı çıkan var kirlenir-bir yeri çizilse mahvolur vb gibi.. Ama benim istediğim beyaz mobilya bu konuda kararsızım bu yüzden :KK43: Aşağıda beğendiğim modellerin resmini koydum :)
Eki Görüntüle 424640 Eki Görüntüle 424639 Eki Görüntüle 424637 Eki Görüntüle 424638 Eki Görüntüle 424641

Bunlarda internet görüntüleri :

DOĞTAŞ - Snow Salon Takımı
DOĞTAŞ - Arte Yemek Odası
Alfemo - Yatak Odaları - Lilyum Yatak Odası Yatak Odaları

Doğtaş mobilya da doğru tercih mi sizce? Kullanan memnun kalan,kalmayan yorumlayabilir mi :26:

Çeyiz konusunda da kafam da birşeyler var ama yine size danışmadan hareket etmek istemiyorum..

Küçük ev aletleri vb için :

Elektrikli süpürge : Rowenta'nın dikey süpürgelerinden istiyorum aslında ama emiş gücü,temizlemesi nasıldır bilmiyorum ? Yardımcı olursanız sevineceğim :)

Bir de aşağıda resmi olanları istiyorum :
Eki Görüntüle 424647

Arzum Çaycı
Tefal Actifry Fritöz
Tefal Çok fonksiyonlu mutfak robotu
Philips Kaseli Mikser
Tefal Düdüklü tencere nutricook
Arzum tost makinesi

Ütü : philips te bharlı kazanlı ütüler var,beceriksiz biri olarak onları düşündüm ama karar veremedim :/

Diğer züccaciye,tekstil,tencere-tava,çatal-bıçak takımı ürünlerini yine sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınızla alacağım inşallah :)

Biraz uzunca oldu ama yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.. Grüşleriniz seçimlerimde çok önemli rol oynayacak :KK19::KK19:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun cnm..

bocsh çok güzl bir marka özellikle çamaşır makinaları o kadar sessiz yıkıyor ki çalışıyor çalışmıyor mu farkedemıyorsun..ama metalik gri rengini kesinlikle tavsıye etmıyorum .... temiz elin parmak lekesini allayıp pullayıp gözler önüne seren metalik beyaz eşyalardan başka bir varlık yok dünyada sanırım.. hiç de birde kisme ellemeseniz bile yemek buharından bir süre snra garip garip lekeler oluyor üzerinde ikide birde onu silmekle uğrşırımd ıyorsunuz size kalmış :KK34:

beyaz lake mobilyalar sararıyor diye duymuştum ama iki renkli etrcih edebilirsiniz ön kapakları komple beyaz lake ama mobilyanın ekndi ahşap renginde olanlar var hem aklınızda süt beyazı kalmamaış olur hem de komple beyaz bir yemek odasına göre çok çiğ durmaz en azından sanki herşey beyaz olnca çok çiğ durucakmış gibi gelıyor insana renksiz falan...

buhar kaznalı ütüler bana göre kaba gelıyor kocaman kazanı falan onu nereye koycam dıye bile düşünürm yni ben olsam...

dikey süpürgeler çok güzel sizin yerinizde olsam o hantal torbalı süpürgelerden almazdım rowentada süper bir marka annemin 23 senelik bir ütüsü vr yaşça bile benden büyük hala inanın taş gibi sizi beni gömer yni o derece sağlam kaç kere de yere düştü... :nazar:

tefal e gelince tefal küçk ev aletlerinde bence süper bir marka erkk arkdşımn annesın kçk ev aletlerı tefaldi sordumy nı çk beğenıyor tefal in herşeyini kullanışlı da olduğunu söyledi.. hemde bu tefalin fıstık yeşili serisi enfess mutfakta ne iştah açıcı güzel bir renktir o öyle :KK1: bende alırken bu tefal in ütüsünü, blender setini, tost makinesi,kettl ını varsa da bilmiyorm artık saç kurutma makinesni fln hepsini tefalden almayı düşünüyorum...

tencerelerde yıne tefal i önerıyorum...çelik kısmına gelince korkmaz ya da karaca....schafferdan uzak dur derim yemek takımlarınn bulaşık makınesınde desenleri gidiyormuş çelikleri de küflenıyormuş...

ev tekstyilinde özdilek ve taç gibi bilindik markalardan vazgeçmeyin...kahvaltı takımı gibi gereksiz bir takım alma sakın kendine...çok güzel bir takım oluşturabilirsin kahvaltılık hem de ihtiyacın olduğu kdarını alırsın..öyle kap kacak falan bunalrdan üçer beşer alma cnm az olsn öz olsn mutfakta tıkıştıracak yer arıyoruz snra..ihtiyac oldukca alırsın snra herşeyden birer tane olsa yeter yeni evliye çok bile :)

çok tşk ederim kızlar ya çok yardımcı oluyorsunuz vallahi Allah razı olsun sizden :KK71:

ebrulihayat , bahsettiğin fotoğrafçı Antalyada mı ya ben kiloluyum bi de yani öyle iyi ayarlamalı ki gıdıdır,koldur falan çıkmamalı resimlerde :KK70: :KK70: :KK70:

esra222, canım öncelikle tek tek uğraşıp yorumladığın içi çok tşk ederim :KK19:

demek metalik griyi önermiyosun :/ ya bende böyle ankastre havası versin diye metalik gri istiyodum.. beyaz mı almalıyım yani? :44:

ya ben evimi dekorasyonla renklendirmek isteyenlerdenim aslında.. o yüzden mobilyanın beyaz olması sorun değil ama sararıyorsa düşünmek lazım :/ sararmayanını bulmak lazım.. sararmış mobilya çok kötü görünecektir çünkü :KK19:

ben de beyaz mobilya almayı çok istiyorm ama cesaret de edemiyorm sanki, ben de zamanla yüzeynde kopuklar oldgnu duydm ama yine de vazgecemiyorm, eger beyaz almazsam içimde kalır gibi geliyor, sonucta sans bu işler biraz, kime sorsanız mutlaka mobilyasının basına bişey gelmiştr yani:KK34:

haklısın cnm ya :) Ama en güzeli beyaz mobilya.. Ben ahşap renkleri-koyu renkleri sevemiyorum bir türlü çok içini bayıyor insanın..Beyaz odaları daha aydınlık gösterebilir :KK19:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun cnm..

bocsh çok güzl bir marka özellikle çamaşır makinaları o kadar sessiz yıkıyor ki çalışıyor çalışmıyor mu farkedemıyorsun..ama metalik gri rengini kesinlikle tavsıye etmıyorum .... temiz elin parmak lekesini allayıp pullayıp gözler önüne seren metalik beyaz eşyalardan başka bir varlık yok dünyada sanırım.. hiç de birde kisme ellemeseniz bile yemek buharından bir süre snra garip garip lekeler oluyor üzerinde ikide birde onu silmekle uğrşırımd ıyorsunuz size kalmış :KK34:

beyaz lake mobilyalar sararıyor diye duymuştum ama iki renkli etrcih edebilirsiniz ön kapakları komple beyaz lake ama mobilyanın ekndi ahşap renginde olanlar var hem aklınızda süt beyazı kalmamaış olur hem de komple beyaz bir yemek odasına göre çok çiğ durmaz en azından sanki herşey beyaz olnca çok çiğ durucakmış gibi gelıyor insana renksiz falan...

buhar kaznalı ütüler bana göre kaba gelıyor kocaman kazanı falan onu nereye koycam dıye bile düşünürm yni ben olsam...

dikey süpürgeler çok güzel sizin yerinizde olsam o hantal torbalı süpürgelerden almazdım rowentada süper bir marka annemin 23 senelik bir ütüsü vr yaşça bile benden büyük hala inanın taş gibi sizi beni gömer yni o derece sağlam kaç kere de yere düştü... :nazar:

tefal e gelince tefal küçk ev aletlerinde bence süper bir marka erkk arkdşımn annesın kçk ev aletlerı tefaldi sordumy nı çk beğenıyor tefal in herşeyini kullanışlı da olduğunu söyledi.. hemde bu tefalin fıstık yeşili serisi enfess mutfakta ne iştah açıcı güzel bir renktir o öyle :KK1: bende alırken bu tefal in ütüsünü, blender setini, tost makinesi,kettl ını varsa da bilmiyorm artık saç kurutma makinesni fln hepsini tefalden almayı düşünüyorum...

tencerelerde yıne tefal i önerıyorum...çelik kısmına gelince korkmaz ya da karaca....schafferdan uzak dur derim yemek takımlarınn bulaşık makınesınde desenleri gidiyormuş çelikleri de küflenıyormuş...

ev tekstyilinde özdilek ve taç gibi bilindik markalardan vazgeçmeyin...kahvaltı takımı gibi gereksiz bir takım alma sakın kendine...çok güzel bir takım oluşturabilirsin kahvaltılık hem de ihtiyacın olduğu kdarını alırsın..öyle kap kacak falan bunalrdan üçer beşer alma cnm az olsn öz olsn mutfakta tıkıştıracak yer arıyoruz snra..ihtiyac oldukca alırsın snra herşeyden birer tane olsa yeter yeni evliye çok bile :)

Bosh un parmak izi bırakmayan ürünleri var, ben kendim kullanıyorum arkadaşlar çok çok memnunum

X