Karatay Diyetiyle kilo verelim :) :)

guzelggunlergorecegiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
2
2
Aç kalmadan, sağlıklı beslenerek kiloları verelim hanımlar. Bugün Karatay diyetinde 7. günüm ve 2 kilo kaybım var. bu sürece 63.7 ile başladım ve bu sabah aç karnına tartıldım. bu yola 61.4 kiloyla devam etmekteyim. Boyum 1.69, dışarıdan çok kilolu görünen biri değilim ama bel çevremde yağlanma mevcut. bu kat kat göbekten ve basenlerimden kurtulmak istiyorum.
Karatay diyetiyle bunu başarmak mümkün diye düşünüyorum; Canan hoca bunun aslında bir diyet olmadığını sağlıklı yaşam biçimi olduğunu belirtiyor. Bu diyetin en önemli söylemi ; ekmek ve şekeri yasaklaması, doğal yağlarla beslenme... Bu diyet istediğiniz kadar yeme şansı veriyor.
Ben bir haftada kendimde fiziksel olarak büyük değişiklik göremesem de ruhen daha iyi hissediyorum. sabahları dinç uyanıyorum ve istediğim saatte kalkmaya başladım. uyandıktan sonra uykulu hissetmiyorum. yani her şey güzel gidiyor gibi. ilerleyen süreçte size gelişmelerden bahsedeceğim..

Ben de 55,6 ile Pazartesi gunu Karataya basladim. Ilk hafta 4 gunde 1 kilo verdim ancak hafta sonu diyeti bozdum. Bu yuzden artik Persembe gunlerini tarti gunu yapip hafta sonlari daha cok dikkat etmeye calisacagim. Hedefim 50 kilo. Ilerlememi buradan paylasacagim

Dun karatay kahvaltisi arada bir avuc findik aksam ise balik ve salata yedim. Bugun de karatay kahvaltisiyla basladim. Aksam misafirlikte olacagim cok dikkat etmem gerekiyor

Dun aksam uzeri karataya uygun kuruyemis yedim (findik, ceviz, kabak cekirdegi) ancak aksam tavuk biraz bulgur pilavi bir kase sehriye corba ictim. Ne yazikki diyetime uygun olmadi ancak misafirlikte oldugumuz icin ayip olmasin diye her seyden azar azar yemeye calistim. Bir de bir catal dogum gunu pastasi yedim. Fakat bugun diyeti dengelemek onenli bu yuzden sabah her zamanki klasik karatay kahvaltisi yaptim. Aksamuzeri yedigim kuruyemis miktarini az tutarak yaninda 1 adet elma ve yogurt tuketecegim. Ardindan 1 saat spor yapilacak

X