Karatay diyeti

Ceren2006

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
5
2
44
Merhaba arkadaşlar ben geçen salı günü 76.7 ile karatay diyetine başladım bu sabah 74.9 geldim çok mutluyum inşallah böyle hızlı kilo vermeye devam ederim aranızda bu diyeti yapan varmı?

Senin adına çok sevindim. bende karatayın kitabını aldım. yaklaşık bir aydır uyguluyorum. her bünyenin farklı aralıklarda kilo vereceğini sylüyor. ne yazık ki ben kilo veremedim. 400 gr mı ne gitmiş. moralim çok bozuldu ama pes etmiyorum. hala devam. :). tuz tüketimine dikkat etmeye çalışıyorum artık. yarın kan testi yaptıracağım belki de kilo verememem de başka bir sıkıntı vardır.

Senin adına çok sevindim. bende karatayın kitabını aldım. yaklaşık bir aydır uyguluyorum. her bünyenin farklı aralıklarda kilo vereceğini sylüyor. ne yazık ki ben kilo veremedim. 400 gr mı ne gitmiş. moralim çok bozuldu ama pes etmiyorum. hala devam. :). tuz tüketimine dikkat etmeye çalışıyorum artık. yarın kan testi yaptıracağım belki de kilo verememem de başka bir sıkıntı vardır.
Pes etmek yok bu hafta diyete devam etmeme rağmen ilk haftaki kadar veremedim bende malesef 73.6 yüzüm şimdi. Bugün dayanamadım tatlı yedim yarin da misafirlikteyim :) pazartesi baştan yine baslicam

X