Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın fıstıklar, kkk ve 1 saat yoga ile ilk adımı tamamladım. Darısı günün kalan kısmına..
Haftada 1-2 gün yoğurt zencefil zerdeçal ve tarçın deneyebilirsiniz. Birikmiş ödemi çözmede işe yarıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor. Kahvaltı ya da hangi öğünse 15-20 dakika kala yiyebilirsiniz.. Uyanınca limonlu su içmek direk metabolizmayı hızlandırıyor. Bir de yaklaşık 1 ay gibi bir süre herşeye sadık kalmanıza rağmen duraklıyorsanız gün içinde azcık değişiklikler yapabilirsiniz, yemek saatlerini değiştirmek, yerlerini değiştirmek, hareketi-sporu değiştirmek ya da bir günü çok abartmadan serbest gün yapmak(bu benim fikrim) gibi ki yeni başlayanlara geçerli değil.. Bir de olumlama yapın.. Nefes egzersizleri ile desteklerseniz ve gönlünüze yerleştirirseniz zayıf olduğunuzu gerisi gelir..
Tabi arada bana sen de çok yazıyorsun ama burada ne işin var derseniz "insanım sadece".. Yani bilip de yapamayan, iradesiz olandan

Amin canım Allah hepsine sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

Günaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım yuruyusumude yaptım bacaklarımı hıssetmıyorum:)2 gündür Yokuş bır yol keşfettık arkadaşla Orayı tempolu çıkmak ıyı gelıyor :)

Akşam büyüklere kandil ziyareti yaptık.ikram edilen herşeyi geri çevirdim
Kefir muhteşem bişey.hergün taze taze içiyorum.bağırsakları temizliyor.
Cnm maya bulabılsem keske mecbur hazır alıyorum ben. Buluyorum yasak ama Kötünün ıyısı dıye ıçıyorum

Bu hafta diyete başlayan hiç kaçamak yapmayan bir kaç arkadaş var.Sayımız çoğaldıkça isimleri aklımda tutamıyorum.Onlardan en az 3 er kilo bekliyorum inşallah.
Haklısın kacamaksız ilk hafta cok verdırıyor :)
Ben ben beeeeennn
Bende 3 kilo bekliyorum ama pcoluyum.kilo vermem cok zor benim.yavas ilerliyor.
Merakla bekliyorum pazar gunu tartida ne cikacak
Inşallah Verırsın cnm

Günaydinnnnn
Bugun cuma
Haftanjn son iş günü
Cumalari cok severim

Kahvaltida peynirli maydonozlu omlet, 10 zeytin, kaşar peynir yedim.kiraz sapi cayi ictim
Sıkıldim ya hep ayni kahvalti
Bende severım bıraz fazla uyuyacağım :))
Cnm hamur işi harıc herseyı yıyebılırsın. Sucuk Pastırma dene. Tabı evde yapabılsen cok ıyı olur ama ben hazırlardan yıyorum bazen :))

Günaydın bende katılabilir miyim kızlar zaten Karatay ile -22 kg kadar verdim şuan duraklamadayım
Günaydın. Maşallah cok ıyı vermişsin. Kac kılodan verdın?

Ayyy cok sevındım cnm ya. Insallah cnm :)

Hoşgeldin canım ,gülen yüzler görmek smile bile olsa çok güzel inan.

Benim de pes etmeme az kaldı.Tartıda 101 çıktım,ne moralim var ne halim.
Sakın cnm. Pes etmek yok. Pes ederek şiştik zaten. Lütfen bıraz daha dayan , mutlaka gıdecek o kılolar.

Ikımızde nısan sonuna hedef koymuştuk.kalbınden gecen olsun cnm

Teşekkür ederim. Çocukları hasta olan benim. Ama Allah daha kotusunden korusun diye dua ediyorum.
Eki Görüntüle 1975291
Cok özür dılerım adını unuttum. Ben isimleri cok zor Aklımda tutuyoruM . Insallah cnm beterınden korusun

Benimde 3 cocuk var. Aynı 2 kız 1 kazan gıbı :) allah bağışlasın cnm.
Protein gününe devam

Sabah kahvaltı istemedi canım.dünkü haşlanmış tavuktan yedim.yanında da tarçınlı yeşil çay.

Pazar geliyo kızlar çok heyecanlıyım
Afıyet olsun cnm. Evet pazar gelıyor, cok tırsıyorum :)

Okurken zevk alıyorum yazılarını. Ne kadar bılsekte duymak ıyı gelıyor :)

Bu tavsiyeleri dikkate alacağım canım,teşekürler.Not aldım bir kenara yazını.

canım tam 20.günü bitirdim toplamda sadece 2kilo gitmiş oldu çok az degilmi
Biz burda birkaç arkadaş en büyük vurgunu ilk hafta yaptık ben 3300 verdim. Büyük ihtimalle ödemdi o giden.Belki senin ödemin yoktur direk yağlar gidiyordur canım.Benim ilk haftaki kilom olmazsa bende 3,5 kilo falan vermiş olurdum.

blonde ambition canım bazen duraklama oluyor sen sakın pes etme, yürüyüşe yükle lütfen... dün bahsetmiştim ya 63.5 çıktım ama yarın kesin düşecek diye, sabah tartıldım 62.9 yani 600 gr mı verdim yoooo vücut onu tutuyordu dün 1.5 saat yürüyünce artık dayanamadı verdi... ki bu daha birşey değil çok uykusuzum iyi bir uyusam 62.5'i görücem hatta aşağıları... iyi uyu, az ye ve bol bol yürü bu barajı kırana kadar tatlım

ooo süper bilgiler bunlar sana bol erimeler diliyorum, hepsine katılıyorum

98 kg düştüm canım

Arkadaslar katatay diyeti yavas mi kilo verdiriyor.ben burda yazdiklarinizdan bunu anladim.var mi bir fikri olan
Evet yavaş vetdiriyor ama kalıcı oluyo.düşünsene herşey serbest nerdeyse.hayat biçimi yaparsak eninde sonunda bu kilolar gidecek.3 haftada almadık ki güzelim.tabi verirken de yavaş gidecek.sağlıklısı bu.
Ben daha önce dukan da yaptım isveçte.hatta lahana çorbası bile.hepsinde kısa sürede güzel kilolar verdim ama noldu normal düzene geçince hepsi hoopp geri geldi.
Karatayı okuyunca altın bulmuş gibi sevindim valla ben.az olsun öz olsun

Dogru söylüyorsun.verip verip geri almaktansa böylesi daha iyi.ben bu kilolari 5-6 yilda aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…