Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karatay diyeti/beslenme düzeni uygulayanlar
- Konu Sahibi zoyaa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- diyet karatay karatay diyeti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.159
- 133
2 ayi gecti hala birakmadan yaptigim tek diyet 4 e yakin verdim ama emzirdigim icin cok kisitlamiyorum kendimi
Sadece yasaklilari yemiyorum
Bazen cikolata yiyorum yada bir parca tatli ama yemegin hemen ustune ve cok tokken yiyorum
Ogun disinda yiyince cok aciktiriyor
Hem tokken daha az yiyorsun
Sadece yasaklilari yemiyorum
Bazen cikolata yiyorum yada bir parca tatli ama yemegin hemen ustune ve cok tokken yiyorum
Ogun disinda yiyince cok aciktiriyor
Hem tokken daha az yiyorsun
- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
MerhabaMerhaba, yazın kitabını aldım okudum . 2 hafta sonra yaza kadar yapacağım. Uygulayıp çok güzel kilo verenler var. Kolay gelsin size.
Yaptınız mı
- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- 1 Ağustos 2018
- 34
- 44
- 3
- 36
Bu ney herkes aynı konuyu açmışHanımlar var mı aranızda karatay diyetini uygulayan? Beslenme düzeni desek daha doğru olur. Ben de daha yeni başladım 6-7 kilo fazlam var ve motive olmaya ihtiyacım var. Uygulayanlar kaç günde kaç kilo verdiniz?