Kararsızlık..

Hangi Otel

• Azura Deluxe Resort ( Alanya)

OY: 1 11,1%
  • Alva Donna Exslucive (Belek)

OY: 4 44,4%
  • Crystal Tat Beach (Belek)

OY: 3 33,3%
  • Ramada Resort Lara (Şehiriçi Lara)

OY: 0 0,0%
  • Club Tuana Fethiye

OY: 0 0,0%
  • Kuştur Club Holiday Village (Kuşadası Bayraklıdere)

OY: 1 11,1%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ah ne güzel denk geldi ya ben de şu ramadayı kime sorsam diye düşünüyordum :KK73:
Malum balayında ramadadan çok memmun kaldık ve kurumsal bir firma olduğu için hizmet kalitesi çoğu yerde aynıdır diye düşünüyordum yanılmamışım.

Ramada biraz ileri yaş oteli gibi geldi bana öyle mi acaba :KK53:
Bir de plajı uzak. 300 metre :110:

Sephora aklımı çeldi Crystal Tat olabilir :spor:
Aslında Ramada şehir ici olması sebebiyle biraz business bir otel ama hizmet kalitesi açısından verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.
Cyrstal otelleride gayet iyidir

Evet belek biraz daha pahalı ama dediğim gibi orda aldığın hizmeti ülkenin hiç bir yerindeki otellerde alamıyorsun. Kemerle dip dibe ama hem standartlar hem insan profili çok farklı. Haliyle fiyatlar yüksek, ya da fiyatlar yüksek olduğu için farklı. Bilemedim şimdi, yumurta tavuk olayı gibi oldu.

Kuşturun plajı gerçekten çok güzel ama geri kalanı için pek aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Onun yerine pine bay daha güzel ama onun da plajı çok küçük.

2500 4-5 gün için ideal fiyat bence. Daha fazlasına çok gerek yok. Bu fiyatlara iyi hizmet veren oteller var çünkü.

Bu yaz belek için ilk adımı atalım madem
Çok teşekkür ederim Sephoracığımm güzel bilgilerin için :KK60:

Aslında Ramada şehir ici olması sebebiyle biraz business bir otel ama hizmet kalitesi açısından verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız.
Cyrstal otelleride gayet iyidir

Haklısın şehir içinde olduğundan dolayı diğer otellere göre sönük kalmış
Tereddütlerim vardı hepsi gitti teşekkür ederim:)

X