Kararsızlık..

Hangi Otel

• Azura Deluxe Resort ( Alanya)

OY: 1 11,1%
  • Alva Donna Exslucive (Belek)

OY: 4 44,4%
  • Crystal Tat Beach (Belek)

OY: 3 33,3%
  • Ramada Resort Lara (Şehiriçi Lara)

OY: 0 0,0%
  • Club Tuana Fethiye

OY: 0 0,0%
  • Kuştur Club Holiday Village (Kuşadası Bayraklıdere)

OY: 1 11,1%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

FrKafka

Okuyun.Mürekkebin akmadığı yerden kan akıyor!
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
4.217
8.682
Merhaba hanımlar çok ciddi bir dert değil ama birkaç gündür içime dert olmuş durumda.
Konunun yeri burası da değil biliyorum.
Bir süreliğine taşınmazsa sevinirim.

Bu sene eşimin pek fazla izni yok. 4 gün izni kaldı ve biz bunu kurban bayramının bitimine kullanmak istiyoruz.
Gideceğimiz yer konusunda da kararsız kaldık.
Antalya mı, Kuşadası mı, Fethiye mi?

Bir otele yığınla para vermek benim için pek akıl karı değil açıkcası. 5 gece için 2500 üzerine çıkmak istemiyorum.
Balayında ultra her şey dahil ramada resort golf bize 1800'e mal olmuştu. Yemekleri, temizliği, odaları, animasyonlar, havuzu mükemmeldi. Tek sıkıntı plajı uzaktı servisle gidiliyordu bu yüzden plajını beğenmedik.:skandal:

Balayında yüzme bilmediğim için plaj benim için önemli olmamıştı ama şimdi öğrendim ve yüzme konusunda heyecanlıyım, güzel bir plajı olsun istiyorum :süslü:

Tam olarak 6 tane otel belirledim ve bunlar arasında kararsız kaldım.

Siz olsanız bu şartlar doğrultusunda hangisini seçerdiniz:kahve:

tatil önerisi 1.jpg tatil önerisi 2.jpg tatil önerisi 3.jpg

Ya da bu bölgeler doğrultusunda önerebileceğiniz başka otel var mı?

Eylül ayının ortasında Antalya daha uygun olur diyerek tercihimi Alva Donna Exslucive'den yana kullandım.

İyi tatiller diliyorum. :)

Merhaba hanımlar çok ciddi bir dert değil ama birkaç gündür içime dert olmuş durumda.
Konunun yeri burası da değil biliyorum.
Bir süreliğine taşınmazsa sevinirim.

Bu sene eşimin pek fazla izni yok. 4 gün izni kaldı ve biz bunu kurban bayramının bitimine kullanmak istiyoruz.
Gideceğimiz yer konusunda da kararsız kaldık.
Antalya mı, Kuşadası mı, Fethiye mi?

Bir otele yığınla para vermek benim için pek akıl karı değil açıkcası. 5 gece için 2500 üzerine çıkmak istemiyorum.
Balayında ultra her şey dahil ramada resort golf bize 1800'e mal olmuştu. Yemekleri, temizliği, odaları, animasyonlar, havuzu mükemmeldi. Tek sıkıntı plajı uzaktı servisle gidiliyordu bu yüzden plajını beğenmedik.:skandal:

Balayında yüzme bilmediğim için plaj benim için önemli olmamıştı ama şimdi öğrendim ve yüzme konusunda heyecanlıyım, güzel bir plajı olsun istiyorum :süslü:

Tam olarak 6 tane otel belirledim ve bunlar arasında kararsız kaldım.

Siz olsanız bu şartlar doğrultusunda hangisini seçerdiniz:kahve:

Eki Görüntüle 1851416 Eki Görüntüle 1851417 Eki Görüntüle 1851418

Ya da bu bölgeler doğrultusunda önerebileceğiniz başka otel var mı?

Geçen yıl tat beach'teydik. Gayet temiz, güzel bir oteldi. Özellikle yetişkin havuzu ve yetişkin plajı olması bizim tercih sebebimiz olmuştu. Yemekleri, restoranları a la carteları gayet iyiydi. Animasyonları güzeldi. Otel oldukça genişti, kocaman ormanı vardı arkada. Ve en güzeli bir sürü kedi vardı ortalıkta. Otelin kendi kedileri, kedi evleri falan var her yanda. Kediden korkuyorsanız eleyin tabi.

Edit: plaj otelin kendi plajı, oldukça geniş ve uzak değil.

Eşimle Fethiye tatilimizden hiç memnun kalmamıştık,otelimizden de memnunduk oysa ki.. Ben Antalya ve Belek diyorum. Biz de tatil planları yaparken Belek'ten memnun olan birçok kişinin yorumunu okumuştum zamanında burada. Hatırladığım kadarıyla voyage Belekte çoğu kişi tatilinin harika geçtiğini söylemişti :)

Eşimle Fethiye tatilimizden hiç memnun kalmamıştık,otelimizden de memnunduk oysa ki.. Ben Antalya ve Belek diyorum. Biz de tatil planları yaparken Belek'ten memnun olan birçok kişinin yorumunu okumuştum zamanında burada. Hatırladığım kadarıyla voyage Belekte çoğu kişi tatilinin harika geçtiğini söylemişti :)

Belek otel konusunda türkiyedeki en iyi bölgelerden biri. Ege otelleriyle belek otelleri arasında büyük farklar var. Ayrıca bu bölgede yeşil alan çok fazla, boş toprağa ya da makiye bakmak yerine çok güzel orman manzaralarına bakıyorsunuz. Çoğu golf oteli olduğu için alanları da çok geniş. Şimdiye kadar belekte gittiğim hiç bir tatil köyünden memnuniyetsiz ayrılmadım diye bilirim. Standart diğer yerlere göre yüksek, fiyatlar da tabi.

Ben hep Antalya'dan yanayım... Çok beğeniyorum otellerini. Adamlar aşmış ne olursa olsun.:temizlik:
Marmaris,Kuşadası hep sevdiğim yerler. Kocacımla daha pek küçükken giderdik. Mini tatillerde tercih edilebilir.:spor:
Son sözüm; Antalya. İnsanın dönesi gelmiyor...:dondurma:

Geçen yıl tat beach'teydik. Gayet temiz, güzel bir oteldi. Özellikle yetişkin havuzu ve yetişkin plajı olması bizim tercih sebebimiz olmuştu. Yemekleri, restoranları a la carteları gayet iyiydi. Animasyonları güzeldi. Otel oldukça genişti, kocaman ormanı vardı arkada. Ve en güzeli bir sürü kedi vardı ortalıkta. Otelin kendi kedileri, kedi evleri falan var her yanda. Kediden korkuyorsanız eleyin tabi.

Edit: plaj otelin kendi plajı, oldukça geniş ve uzak değil.

Crystal'i eşim buldu, ben nedense şu puan olayına takıldım biraz. Tavsiye edilme yüzdesi düşük olunca sanki kötüymüş gibi geliyor. Gerçi yemeklerini bayılarak yediğimiz ramadanın bile yemek yüzdesi 81, böyle olunca da arada kalıyor insan.
Kedileri çok severim :KK51:

Eylül ayının ortasında Antalya daha uygun olur diyerek tercihimi Alva Donna Exslucive'den yana kullandım.

İyi tatiller diliyorum. :)

Eylül'de diğer yerler soğuk mu olur.
Bizim balayımız da yine eylül ayındaydı.
Kuşadasının sıcaklığı iyiydi, insanı bunaltmıyordu.
Fethiye eser mi acaba

Teşekkür ediyorum :)

Genel olarak Fethiye'den mi memmun kalmadınız :)
Evet Voyage otelleri gerçekten çok iyi ama çok pahalı, Bodrum voyage düşünmüştük ama orası daha serin oluyor diye vazgeçtik tabi fiyatta etkili bu durumda

Ben hep Antalya'dan yanayım... Çok beğeniyorum otellerini. Adamlar aşmış ne olursa olsun.:temizlik:
Marmaris,Kuşadası hep sevdiğim yerler. Kocacımla daha pek küçükken giderdik. Mini tatillerde tercih edilebilir.:spor:
Son sözüm; Antalya. İnsanın dönesi gelmiyor...:dondurma:

Benim de bu sene içimde bir Antalya sevgisi var :KK73:
Antalya'da hangi otel tercihin olurdu :KK55:

Crystal'i eşim buldu, ben nedense şu puan olayına takıldım biraz. Tavsiye edilme yüzdesi düşük olunca sanki kötüymüş gibi geliyor. Gerçi yemeklerini bayılarak yediğimiz ramadanın bile yemek yüzdesi 81, böyle olunca da arada kalıyor insan.
Kedileri çok severim :KK51:

O puanlara çok takılmıyorum ben. Geçen sene bir tanıdık sahilde çay içemiyor diye yeme içmeden baya puan kırmıştı. Herkesin isteği, beklentisi farklı. Uygun fiyatlı otel önerisi isteseydin crystallardan birini önerirdim muhtemelen. Fiyata göre performans oldukça iyi çünkü.

O puanlara çok takılmıyorum ben. Geçen sene bir tanıdık sahilde çay içemiyor diye yeme içmeden baya puan kırmıştı. Herkesin isteği, beklentisi farklı. Uygun fiyatlı otel önerisi isteseydin crystallardan birini önerirdim muhtemelen. Fiyata göre performans oldukça iyi çünkü.

Aynen kim ne için puan kırıyor bilemiyoruz çoğu yorum yapmamış oluyor.
Tatil araştırırken kk ya girdim tabi bir konuda sen Sentido Lykia Resort önermişsin hemen atladım bir baktım fiyatı 3 bin üzerinde yavaşça kapattım sekmeyi :KK70:

Nisan gibi yurtdışı düşünüyoruz da o nedenle bu tatilin fiyatını 2500'de kestik.

kuşturun plajı beni benden aldı. Çok güzel görünüyor. Fiyatı da bayağı uygun gelmişti.

Sanırım bölgelere göre fiyat değişiyor. Belek isminden dolayı diğer otellere göre fiyat bazında bir adım önde başlıyor

Azura havaalanlarına çok uzak be :skandal:

Bebek doğmadan sen de gel silimmm :KK70:

E o zaman havaalanı mesafeleri ne tekrar bakalım. Alanya'nın merkezinde gezmek de güzel oluyor.
Bu sene bizim tatil işi yaş ya, beyim mikrop kaparsın açık büfeden hasta olursun gibi saçma argümanlarla beni kansere sürüklüyor :KK43:

Antalya'da yaşıyorum.
Ramada gayet nezih bir otel
Şehir içinde sıkıldığınız an direk çarşının içindesiniz.
Özellikle yemekleri gayet leziz
Cyrstal otellerinin hepsi çok güzel
Diğerleri hakkında fikrim yok maalesef :KK53:

E o zaman havaalanı mesafeleri ne tekrar bakalım. Alanya'nın merkezinde gezmek de güzel oluyor.
Bu sene bizim tatil işi yaş ya, beyim mikrop kaparsın açık büfeden hasta olursun gibi saçma argümanlarla beni kansere sürüklüyor :KK43:

Antalya'yı otel bazında hiç bilmiyorum.
Biraz önce kuzenime sordum o da Alanya daha eğlencelidir dedi. Belek daha sakin kalıyormuş ama biz otelden pek çıkmayız gibime geliyor.
Anaa kıyamam, hamileliğini kullanıp tatilten kaytarıyor bence, kanma bunlara slim tatil hakkımız söke söke alırız diye isyan başlat :KK31:
İyi olurdu aslında şöyle güzel yeşillikleri olan bir bölgede oksijen, huzur vücuduna yayılırdı :KK75:

Aynen kim ne için puan kırıyor bilemiyoruz çoğu yorum yapmamış oluyor.
Tatil araştırırken kk ya girdim tabi bir konuda sen Sentido Lykia Resort önermişsin hemen atladım bir baktım fiyatı 3 bin üzerinde yavaşça kapattım sekmeyi :KK70:

Nisan gibi yurtdışı düşünüyoruz da o nedenle bu tatilin fiyatını 2500'de kestik.

kuşturun plajı beni benden aldı. Çok güzel görünüyor. Fiyatı da bayağı uygun gelmişti.

Sanırım bölgelere göre fiyat değişiyor. Belek isminden dolayı diğer otellere göre fiyat bazında bir adım önde başlıyor
Evet belek biraz daha pahalı ama dediğim gibi orda aldığın hizmeti ülkenin hiç bir yerindeki otellerde alamıyorsun. Kemerle dip dibe ama hem standartlar hem insan profili çok farklı. Haliyle fiyatlar yüksek, ya da fiyatlar yüksek olduğu için farklı. Bilemedim şimdi, yumurta tavuk olayı gibi oldu.

Kuşturun plajı gerçekten çok güzel ama geri kalanı için pek aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Onun yerine pine bay daha güzel ama onun da plajı çok küçük.

2500 4-5 gün için ideal fiyat bence. Daha fazlasına çok gerek yok. Bu fiyatlara iyi hizmet veren oteller var çünkü.

Antalya'da yaşıyorum.
Ramada gayet nezih bir otel
Şehir içinde sıkıldığınız an direk çarşının içindesiniz.
Özellikle yemekleri gayet leziz
Cyrstal otellerinin hepsi çok güzel
Diğerleri hakkında fikrim yok maalesef :KK53:

Ah ne güzel denk geldi ya ben de şu ramadayı kime sorsam diye düşünüyordum :KK73:
Malum balayında ramadadan çok memmun kaldık ve kurumsal bir firma olduğu için hizmet kalitesi çoğu yerde aynıdır diye düşünüyordum yanılmamışım.

Ramada biraz ileri yaş oteli gibi geldi bana öyle mi acaba :KK53:
Bir de plajı uzak. 300 metre :110:

Sephora aklımı çeldi Crystal Tat olabilir :spor:

X