- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
Merhaba hanımlar çok ciddi bir dert değil ama birkaç gündür içime dert olmuş durumda.
Konunun yeri burası da değil biliyorum.
Bir süreliğine taşınmazsa sevinirim.
Bu sene eşimin pek fazla izni yok. 4 gün izni kaldı ve biz bunu kurban bayramının bitimine kullanmak istiyoruz.
Gideceğimiz yer konusunda da kararsız kaldık.
Antalya mı, Kuşadası mı, Fethiye mi?
Bir otele yığınla para vermek benim için pek akıl karı değil açıkcası. 5 gece için 2500 üzerine çıkmak istemiyorum.
Balayında ultra her şey dahil ramada resort golf bize 1800'e mal olmuştu. Yemekleri, temizliği, odaları, animasyonlar, havuzu mükemmeldi. Tek sıkıntı plajı uzaktı servisle gidiliyordu bu yüzden plajını beğenmedik.
Balayında yüzme bilmediğim için plaj benim için önemli olmamıştı ama şimdi öğrendim ve yüzme konusunda heyecanlıyım, güzel bir plajı olsun istiyorum
Tam olarak 6 tane otel belirledim ve bunlar arasında kararsız kaldım.
Siz olsanız bu şartlar doğrultusunda hangisini seçerdiniz
Ya da bu bölgeler doğrultusunda önerebileceğiniz başka otel var mı?
Konunun yeri burası da değil biliyorum.
Bir süreliğine taşınmazsa sevinirim.
Bu sene eşimin pek fazla izni yok. 4 gün izni kaldı ve biz bunu kurban bayramının bitimine kullanmak istiyoruz.
Gideceğimiz yer konusunda da kararsız kaldık.
Antalya mı, Kuşadası mı, Fethiye mi?
Bir otele yığınla para vermek benim için pek akıl karı değil açıkcası. 5 gece için 2500 üzerine çıkmak istemiyorum.
Balayında ultra her şey dahil ramada resort golf bize 1800'e mal olmuştu. Yemekleri, temizliği, odaları, animasyonlar, havuzu mükemmeldi. Tek sıkıntı plajı uzaktı servisle gidiliyordu bu yüzden plajını beğenmedik.
Balayında yüzme bilmediğim için plaj benim için önemli olmamıştı ama şimdi öğrendim ve yüzme konusunda heyecanlıyım, güzel bir plajı olsun istiyorum
Tam olarak 6 tane otel belirledim ve bunlar arasında kararsız kaldım.
Siz olsanız bu şartlar doğrultusunda hangisini seçerdiniz
Ya da bu bölgeler doğrultusunda önerebileceğiniz başka otel var mı?