merhaba, bende evlenip evlenmemekle ilgili ciddi kararsızlık yaşıyorum. Nişanlım çok sinirli, hep kendi dediğinin doğru olduğuna inanan, yanlışı kabul etmeyen, kendini hatasız gören, sürekli eleştiren, dinlemeden yargılayan, küsen, sinirledniğinde küfür eden, aşağılayan biri. ilk başlarda tahammül edebiliyordum sevgimden dolayı görmezden geliyordum ancak şimdi herşey bana batar hale geldi. Bende çokça cevap verir oldum. Öz güvenim yerle bir oldu, onun yanındayken nasıl konuşmam gerektiğini, nasıl hareket etmem gerektiğini bilemiyorum. Kendimi yanında güvenli ve huzurlu hissetmiyorum
Yakın zamanda bir tartışma yaşadık, ona aldığım doğum günü hediyesini değiştirmeye gittik bir marka ürünü gösterdim ben bu markayı giymem dedi, daha önce de yapmam dediği herşeyi yaptığı için ve artık onun bu sözleri bana battığı için böyle büyük laflar konuşma canım dedim. Herkesin içinde bana küfür etti millet bize bakıyor neye uğradığımı şaşırdım, bağırıyor çağırıyor ben de ilk defa hiç cvap vermeden ordan uzaklaşmaya başladım o da arkamdan geliyor. Sen benim annem misin benimle bu şekilde konuşamazsın, haddini bileceksin, bana laf söylemekyeceksin, duracağın yeri bilmyoorsun ve daha bir sürü şey ben o günden beri konuşmuyorum. Ablaları burda olduğu için görüştük ancak hiç konuşmadım o anlarda da iletişimimiz sıfır ben ne yapmayalım nasıl hareket etmeliyim bu saatten sonra?