Ama bide söyle bi durum var akrabayız biz cok yakın olmasada akrabalık baglarimiz var aramizda o yüzden pek yabancilik cekmem diyorum kendi kendime ama yinede acaba erken mi daha deyip kendi kendime konusmuslugumda cok.sÖncelikle yaşınız kaç acaba?
Herkesin kendi fikri kendi kararı ama hem sevgilin askere gitmeden evlenmen yanlış bence. Hemde emin misin kaynananla birlikte oturabileceğine?
Ben yapma biraz daha düşün derim.. Yaparım diyip giden ve dayanamayıp boşanan çok insan gördüm duydum.
Bir derdim var başlığı bu konularla dolu, insanlar üstüne basa basa yapmayın etmeyin diyolar.
Karar sana kalmış ama biraz düşün ve mantıklı karar ver derim.
Hakkında hayırlısı olsun
ama akraba evliligiKayınvalide ile oturmak ve evliyken yapılan askerlik?
Bunun adı bile bile ladesten başka bir şey değil...
Evet.Akraba evliligimi yapicaksiniz?
Bence evlenin, liseliymişiniz, kariyerinize katkıda bulunur, 22 yaşında hayat üniversitesi masteri yapmış olursunuz. Ayrıca akrabanın baldan tatlı olduğunu farkederek , baldan bile uzak durursunuz. Sonra sizinle içli dışlı oluruz, hergün değilse bile ; ayda 3 kez konu açarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çünkü sizin çevrenizi tanımıyorum, belki yanılıyorumdur. Şahsen ben yazdığım gibi olurdum.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz kaynanamla oturcam bir süre ve sevgilimin askerligi var daha evliyken gitmeyi dusunuyo eltimle ayni yapabilirmiyim biraz aklim karisik ve cok kararsizim niye bu kadar acele ediyoruz bilmiyorum ama evlenmeyi istiyorum.s sizin fikirleriniz ne acabaa .s
Bi sen ciktin evlen diyenn☺☺☺☺Bence evlenin, liseliymişiniz, kariyerinize katkıda bulunur, 22 yaşında hayat üniversitesi masteri yapmış olursunuz. Ayrıca akrabanın baldan tatlı olduğunu farkederek , baldan bile uzak durursunuz. Sonra sizinle içli dışlı oluruz, hergün değilse bile ; ayda 3 kez konu açarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çünkü sizin çevrenizi tanımıyorum, belki yanılıyorumdur. Şahsen ben yazdığım gibi olurdum.
Akraba evliliği olması o kadının sizin kayınvalideniz olacağı ve eşiniz askerdeyken onlarla bir yaşayacağınız gerçeğini değiştirmiyor.ama akraba evliligi
Ayri ev acsa bile o askerdeyken tek basima evde oturmam mantıksız. Korkarim.daha adam askere gitmeden gidip kaynananın çayını pişirmeye, evini süpürmeye bu kadar meraklıysan evlen tabi...
o değil de çalışıyor musun? kayınbaban hem askerdeki oğlana hem evdeki geline mi bakacak? canına okurlar bu durumda.
sevgilinin daha askere gitmeden doğru düzgün bir işi var mı birikimi var mı? düğünü yapacak güçte mi? sana bakacak mı?
muhtemelen bunlar da yok olsa zaten ayrı ev açar herhalde. bi de ne mezunu lise deme düşer bayılırım 15 ay asker mi bekleyeceksin kaynananın evinde, deli misin? otur babanın evinde bekle, sonra evlenirsiniz.
Sana şöyle söylimAma bide söyle bi durum var akrabayız biz cok yakın olmasada akrabalık baglarimiz var aramizda o yüzden pek yabancilik cekmem diyorum kendi kendime ama yinede acaba erken mi daha deyip kendi kendime konusmuslugumda cok.s
Aynen beklemeyecegimden korkuyor..Sana şöyle söylim
Tamamen kendi fikrim..
Hani akrabayız diyorsun ya, emin ol onların söyleyeceği en ufak bir söz yabancının sözünden daha ağır gelecektir.
Yaşın geçmiş değil sonuçta ben olsam sevgilimin askerden gelmesini beklerdim.
Çünkü en güzel günlerinizi yaşamanız gerekirken sen hasretlik çekeceksin hemde evliyken!
Zaten o yokken ailesiyle yaşamak (akraba bile olsa) normalden daha zor gelecektir.
Niye askere gitmeden evlenmek istediğinizi de anlamadım gerçi. Beklemeyeceğinden falan mı korkuyor?
Bu arada burda kimsenin amacı üstüne gelmek değil. Neler okuyoruz biz burda? İnsanlar neler çekiyor ders olsun diye bizimle paylaşıyorlar. Sana da bu vereceğin kararın yanlış olduğunu söylüyoruz.
Daha yaşın çok küçük bende sevgilimi 7 yıldır bekliyorum ve biz seneye evlenicez yani ben 1 yıl daha bekleyeceğim çünkü beklememiz gerekiyor bunun bilincindeyim.
Senden yalnızca 3 yaş büyüğüm, akıl vermek haddime değil ama bence tatlı bir dille sevgilinle konuşup bu kararın yanlış olacağını ve çıkacak sorunları onunla paylaşmanı tavsiye ederim sana.
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun, pişman olacağın kararlar vermemeni dilerim.
Kararın ne olursa olsun umarım mutlu olursun..
Evlen demiyor ki tariz yapmış. Buradaki kimse üstünüze gelmek için birşey söylemiyor ama evlen diye kimse demiyor. Akraba olduğu için daha kolay gelir demişsiniz alakası yok. Akraba olmanız daha kötü. Siz onların onlar sizin türlü türlü huylarınızı öğreneceksiniz. En ufak hareketleriniz batmaya başlıcak. Bence ASLA ASLA ASLA yapmayın. Hevesinizi anlıyorum ama sabredin. Çok gereksiz şuan evlilik. Hem askerden dönünce işi hazır mı bu adamın? Sizin yaşınızda insanlar okuyor geziyor. Sakın yapmayın.Bi sen ciktin evlen diyenn☺☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?