Kararsızlık

hayat görüşleriniz uymuyorsa bu konuda evlilik zor geçer sanırım, yani eşinizin yaşam tarzıyla sizinki uymuyor, iyi düşünün

Kızlar,ablamla bodruma gidiyorum dedim.erkek arkadaşımın sesi bile çıkmadı.İstiyorsan sende gel dedim ben gelemem işlerim var dedi.

Sana kurallarını söylemiş. belki birazcık indirime gidilir ama şimdiki hayatını yaşamayabilirsin. zaten tarafların ortadan buluşmak zorunda kalmadığı bir evlilik var mı ki ? ne olacak çok güzel kıyafetler var giy bir kot bir tünikseviyorsan tatil mevzuu biraz netâmetli ama iki tarafta indirime gidecek artık..

Yakın zamanda okuduğum kitabın sonunda şu yazıyordu

AyrıIıktan hemen sonra kendini; Başkasının koIIarına bırakana “reziI” aIkoIe bırakana “sefiI” zamana bırakana ise “asiI” denir diyordu

Adamin hayat görüşü bu bence onu yargılayamayiz. Baştan peşin peşin söylüyor. Siz "yapamam bu konuda degisemem" diyorsaniz bitirin, uzatip daha fazla uzmeyin ne onu ne kendinizi.

Bu muhafazakar tiplerin muhafazakar olmayan bayanlara olan ilgisini veya tam tersini anlayabilmis degilim. Uyusmuyorsunuz iste. Ihtimaller uzerinde gidip gelmeler niye?

Kendinizi kandirmayin. Bal gibi de biliyorsunuz ileride sorun yasayacaginizi. Kimse kendinden odun vermez ve en muhimi de kimse DE-GIS-MEZ.

"Seni giyim konusunda serbest birakmayacagim" demek nedir ya?! Buna karar verme yeterliliginiz yok mu? Evleniyor musunuz yoksa kisitlisiniz da vasi mi atiyorlar belli degil.

Zilyon kere dusunun derim. Kaldiramayacaginiz bir hayatin altinda ezilmeyin.

Böylelerine ben de kızıyorum. Sizi tanıyor, hayatınızı biliyor sonra da değiş diyor. Hazır istediği tarzda olanlar var zaten neden sizin gibi fikirlerinin uyuşmadığı birine yöneliyor. Evlilik bu kadar basit bir şey mi?
Maalesef uyum sağlayamazsınız siz bu kişiyle. Dedikleri 2 günde olacak şeyler değil. Bunu tesettürlü birisi olarak söylüyorum ayrıca. O kadar kolay değil hayatınız kökten değişecek. Önce içinizden gelmeli bunlar.
Bir süre sonra belki aşkınız üstün gelir, değişebilirim diyebilirsiniz. Ama içinizden gelmediği müddetçe mutlu olamazsınız.
Haa diyelim ki istediklerini gerçekleştirdiniz. Bu kez de ben olmasaydım sen hala eskisi gibi olacaktın diyerek şu anki halinizi eleştirip kalbinizi de kırabilir. Örneklerini gördüm çok yakınımda.
Kararınızı iyi düşünüp verin.
Düzenleme: bu arada sonradan yazdıklarınızı yeni okudum siz "sadece başımı kolumu kapatmamı istiyor" zannediyorsunuz. Bu bir hayat tarzı. Eskiden yaptığınız bir çok şeyi yapamayacaksınız. Şu anki hayatınızın çok dışına çıkmanız gerekecek. Derinlemesine konuşmalısınız erkek arkadaşınızla.

Son düzenleme:
Gunde 5 vakit namazini aksatmayan erkek zor bulunur evet.
Benin aradigim bi ozellik.
Ama senin istedigin biseymi boyle bi erkek?
Bence degil.

Belki ilerde daha az kati olur diyosun.
Az kati derken ne manada? Acik giymen konusundami? Karisik plajlara gitmen konusundami?
Ama o zmnda ailesi cephe alir sana bence.
Oglumuzu yoldan cikardi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…