Böylelerine ben de kızıyorum. Sizi tanıyor, hayatınızı biliyor sonra da değiş diyor. Hazır istediği tarzda olanlar var zaten neden sizin gibi fikirlerinin uyuşmadığı birine yöneliyor. Evlilik bu kadar basit bir şey mi?
Maalesef uyum sağlayamazsınız siz bu kişiyle. Dedikleri 2 günde olacak şeyler değil. Bunu tesettürlü birisi olarak söylüyorum ayrıca. O kadar kolay değil hayatınız kökten değişecek. Önce içinizden gelmeli bunlar.
Bir süre sonra belki aşkınız üstün gelir, değişebilirim diyebilirsiniz. Ama içinizden gelmediği müddetçe mutlu olamazsınız.
Haa diyelim ki istediklerini gerçekleştirdiniz. Bu kez de ben olmasaydım sen hala eskisi gibi olacaktın diyerek şu anki halinizi eleştirip kalbinizi de kırabilir. Örneklerini gördüm çok yakınımda.
Kararınızı iyi düşünüp verin.
Düzenleme: bu arada sonradan yazdıklarınızı yeni okudum siz "sadece başımı kolumu kapatmamı istiyor" zannediyorsunuz. Bu bir hayat tarzı. Eskiden yaptığınız bir çok şeyi yapamayacaksınız. Şu anki hayatınızın çok dışına çıkmanız gerekecek. Derinlemesine konuşmalısınız erkek arkadaşınızla.