Kararsızlık..

İkincisi.çok daha güzel bence hele tekli koltuklari çok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

walla canım benımde köşe takımım var. oturma odasında ve gidip doğtaştan aldım( piyasanın en kalitelisi (!) ). 1 sene sonunda kaucuklar bi garip hal aldı kumaşı tüylendi....
Ama su konuda biraz sıkıntı yaşıyorsun misafir gelince oturma şekli sinir bozuyor

Marka konusunda birsey diyemem ama köşe alacaksan bazalı almaya gayret et. Birde bu köşe takımlar peteklerın önüne geldiği için ısı yayılımını biraz engelliyore bilgin olsun

Ya kızlar gittim gördüm koltukları hic birşeye benzemiyorlar yani rahat degiller birşey degiller.. hic hoşuma gitmedi kızlar..

Ama istikbalın Alvin Koltuk takımı ve Tual Koltuk takımı aşırı rahattı..

İstikbal Tual Koltuk Takımı Ergo Soft Yaylıymış kızlar cökme olmaz dediler ama cok pahalı kullanıpta memnun kalan varmı aranızda kızlar? böylece alayım mı almayım mı ona göre karar veririm..

1.Tual Koltuk Takımı:
tual-kol-tk.jpg

....

Birde Alvin Koltuk Takımı var.. Herkes istikbal bu cökmez okadar para veriorsun iyisini alıyorsun dedi akrabalarımız ama modeli cok begendım hemde rahat ama cökme yaparmı kızlar kullanan varmı bu modelide?

2.Alvin Koltuk Takımı:
%C4%B0ST%C4%B0KBAL-ALV%C4%B0N-KOLTUK-TAKIMI-MODEL%C4%B0-2.jpg

Gidip görmeden internetten sectıklerımle olmuyor gercekten üstüne oturup bakmak lazim bu 2 model cok güzel ve rahattı 2side cok pahalı ama hangisi daha saglam ve cökme yapmaz acaba kullanan varmı kızlar bu model arasından? şimdi alvin hem şık hemde ayaklı temizligi kolay olur. ama Tual koltuk takımı hem yaylı hemde yaylı oldugu icin daha rahat ve sanki sorun cıkmıcakmış gibi duruyor. ama Alvini kullanıpta memnun kalan varsa aslında gönlüm ondan yana ama icimde bir şüphe var süngerli oldugu icin yaysız sonucta..

walla canım benımde köşe takımım var. oturma odasında ve gidip doğtaştan aldım( piyasanın en kalitelisi (!) ). 1 sene sonunda kaucuklar bi garip hal aldı kumaşı tüylendi....
Ama su konuda biraz sıkıntı yaşıyorsun misafir gelince oturma şekli sinir bozuyor

Marka konusunda birsey diyemem ama köşe alacaksan bazalı almaya gayret et. Birde bu köşe takımlar peteklerın önüne geldiği için ısı yayılımını biraz engelliyore bilgin olsun

insan ne yapacagını sasiriyor ya sonucta para verioruz hani süreklide degiştirilcek birşey degilki bende korkuyorum artık :( istikbal acaba eski istikbal degilmi kurumsal markalar böyle yaparsa başka nerden alıcak dandık markalar o zamann dünden yapar zaten.. :kkk:

bellona lifos koltuk takımı var bende misafirlik olarak ayda yılda bir kullanacaksanız olabilir ama günlük oturacaksanız tavsiye etmem mutlaka içinde yayları olan bir takım olsun çünkü ben günlük kullandım iki kişiyiz ama şimdiden kumaşları falan çok kötü oldu, süngerler çöktü :14:

Ben istikbalin naturel deluxe köşe takımını kullanıyorum çokta memnunum köşe takımı kullanmaktan. He şimdi olsa istikbalden alır mıydım hayır almazdım çünkü adamlar sattıkları malın arkasında durmuyorlar.. Marka olayını bi tarafa bırakırsak köşe takımları hem hoş hemde kullanışlı. Benim kullandığımın altları bazalı ayrıca her iki tarafıda açılabiliyor :34:

Kose takimlarida hosuma gidiyor ama gunluk kullanicam gunluk icin yayli olmali dimi o yuzden istikbalin tual koltuk takiminimi almaliyim?

Ben istikbalin naturel deluxe köşe takımını kullanıyorum çokta memnunum köşe takımı kullanmaktan. He şimdi olsa istikbalden alır mıydım hayır almazdım çünkü adamlar sattıkları malın arkasında durmuyorlar.. Marka olayını bi tarafa bırakırsak köşe takımları hem hoş hemde kullanışlı. Benim kullandığımın altları bazalı ayrıca her iki tarafıda açılabiliyor :34:

Selam Cnm Naturel Deluxe Köşe takımım var demişsin bende Onun boyutlarına baktım gayet oturma yeri geniş gibi ben yastıklı seviorum ama onlar hem pahalı hemde süngerli bu naturel deluxe takımı yaylıymış ben yaylı arıorum uzun süre dayansın diye.. bu oturma yerlerine yastık yaptırsam oturucak yer kalkmazmı kı acaba cnm biliormusun sen? senin nasil oturma yerin otururken cokmu geniş yoksa yastık koyulcak yer yok mu?

birde rodos var onun oturma yeri daha dar sanırım ona yastık olmaz ama ayaklı diye dikkatımı cektı temızlıgı daha mı kolay olur kı acaba cnm?..

bu naturel deluxe takımına büyük büyük yastıklar yaptırıp dizdirsem yakışırmı kı acaba ?

ben bu yeni yastıklılara bayılıyorum ama hepsi sünger yaa... cöker gibime geliyor..

buda rodos istikbal köşe takımı ama oturma alanı dar..
istikbal-rodos-kose-takim-imaj-krem-milaskahve-10012013-4.jpg

Bunlarda yastıklı takım İDEA KÖŞE TAKIMI ama yaysız süngerli oldugu icin istemiyorum..
istikbal-idea-Kose-Takimi_473_4.jpg

bu tarz yastıklar yaptırsam naturel deluxe köşe takımına büyük büyük 5-6 tane oturma alanım daralırmıkı yani yakışırmı kı? eger olursa nu takımıda düşüne bilirim yani cünkü yaylı hemde cok pahalıda deil yastıklarıda yaptırıp koyarsam hem şık olur hemde modern hemde cok para vermiş olmam..

Buda naturel deluxe takımı buna yastık büyük uzun düşünüyorum alırsam yaptırmayi ama sen kullanıyorsun cnm sence yakışır olur mu kı?

naturel-kose-tk-colins-krem2.jpg

:52::52::52:

Son düzenleme:
begendiğim koltuklar cok pahalı kızlar ya 5-6 bın tl arası cok pahalı okadar para verince birşey olsa cok üzülürüm illakıda yaylı istiyorum fazla yaylıda cok oluncada pahalı ama o naturel köşe takımı uygun bence hemde yaylı.. hmm acaba iyi olurmu kı yastıklı ya..

Selam Cnm Naturel Deluxe Köşe takımım var demişsin bende Onun boyutlarına baktım gayet oturma yeri geniş gibi ben yastıklı seviorum ama onlar hem pahalı hemde süngerli bu naturel deluxe takımı yaylıymış ben yaylı arıorum uzun süre dayansın diye.. bu oturma yerlerine yastık yaptırsam oturucak yer kalkmazmı kı acaba cnm biliormusun sen? senin nasil oturma yerin otururken cokmu geniş yoksa yastık koyulcak yer yok mu?

birde rodos var onun oturma yeri daha dar sanırım ona yastık olmaz ama ayaklı diye dikkatımı cektı temızlıgı daha mı kolay olur kı acaba cnm?..

bu naturel deluxe takımına büyük büyük yastıklar yaptırıp dizdirsem yakışırmı kı acaba ?

ben bu yeni yastıklılara bayılıyorum ama hepsi sünger yaa... cöker gibime geliyor..

buda rodos istikbal köşe takımı ama oturma alanı dar..
istikbal-rodos-kose-takim-imaj-krem-milaskahve-10012013-4.jpg

Bunlarda yastıklı takım İDEA KÖŞE TAKIMI ama yaysız süngerli oldugu icin istemiyorum..
istikbal-idea-Kose-Takimi_473_4.jpg

bu tarz yastıklar yaptırsam naturel deluxe köşe takımına büyük büyük 5-6 tane oturma alanım daralırmıkı yani yakışırmı kı? eger olursa nu takımıda düşüne bilirim yani cünkü yaylı hemde cok pahalıda deil yastıklarıda yaptırıp koyarsam hem şık olur hemde modern hemde cok para vermiş olmam..

Buda naturel deluxe takımı buna yastık büyük uzun düşünüyorum alırsam yaptırmayi ama sen kullanıyorsun cnm sence yakışır olur mu kı?

naturel-kose-tk-colins-krem2.jpg

:52::52::52:

Merhaba canım, gösterdiğin diğer model de güzelmiş ama ben köşe takımımı seviyorum.. Büyük yastıklı istiyorum demişsin benim takımımın oturma alanı geniş yapılabilir aslında ama nasıl durur pek canlandıramadım gözümde :44: Bence yastıklarından önce dediğin gibi yaylı olmasına ve ayaklı (yani yerden yüksek) olmasına ve kumaşının leke tutmaz oluşuna dikkat etmelisin. Yerden yüksel olanların altının temizliği rahat oluyor ittirip çekmek zorunda kalmazsın, leke tutmaz kumaş seçersen inan çok rahat edersin ne dökülürse dökülsün ıslak mendil yeterli :52: Yastık konusuna gelince ewet çok hoş duruyorlar ama bir arkadaşımın köşe takımında inanılmaz yastık var ve eşinin de yastık takıntısı var her oturuşunda tüm yastıkları yere atıyormuş kız nefret etmiş yastıklardan :27: Ama hangisini seçersen seç hepside hoş güle güle güzel günlerde kullan :34:

Merhaba canım, gösterdiğin diğer model de güzelmiş ama ben köşe takımımı seviyorum.. Büyük yastıklı istiyorum demişsin benim takımımın oturma alanı geniş yapılabilir aslında ama nasıl durur pek canlandıramadım gözümde :44: Bence yastıklarından önce dediğin gibi yaylı olmasına ve ayaklı (yani yerden yüksek) olmasına ve kumaşının leke tutmaz oluşuna dikkat etmelisin. Yerden yüksel olanların altının temizliği rahat oluyor ittirip çekmek zorunda kalmazsın, leke tutmaz kumaş seçersen inan çok rahat edersin ne dökülürse dökülsün ıslak mendil yeterli :52: Yastık konusuna gelince ewet çok hoş duruyorlar ama bir arkadaşımın köşe takımında inanılmaz yastık var ve eşinin de yastık takıntısı var her oturuşunda tüm yastıkları yere atıyormuş kız nefret etmiş yastıklardan :27: Ama hangisini seçersen seç hepside hoş güle güle güzel günlerde kullan :34:

Cnm naturel takimi cok guzel evet hemde yayli ama ayaksiz rodos ayakli yayli ama oturma bolumu naturel kadar uzun degil.. diger kose takimlari sungerli oldugu icin istemiyorum ama idea kose takimi gibi olabilir yastiklari koyunca diye dusunuyorum ama dedigim gibi ayaksiz temizligi zor olurmu ki?.. kumastanda hic anlamamki hangi kumas iyi olur bilmiorum bile hepsimi leketuzmaz yoksa bi kismi mi

Cnm naturel takimi cok guzel evet hemde yayli ama ayaksiz rodos ayakli yayli ama oturma bolumu naturel kadar uzun degil.. diger kose takimlari sungerli oldugu icin istemiyorum ama idea kose takimi gibi olabilir yastiklari koyunca diye dusunuyorum ama dedigim gibi ayaksiz temizligi zor olurmu ki?.. kumastanda hic anlamamki hangi kumas iyi olur bilmiorum bile hepsimi leketuzmaz yoksa bi kismi mi

Yok aslında zor değil temizliği kolayca çekiliyor ama sürekli çekip ittirmek zor gelirse diye söyledim tabi ayaklı olursa daha mükemmel olur :1: Mağazaya gittiğinizde bilgi veriyorlar zaten leke tutmaz kumaş kaplaması vs vs diye.

Allah hep böyle kararsızlıklar versin verecekse ya, söylemeden geçemedim :26:

Selam Kızlar.. Gittim istikbale baktim..

TUAL KOLTUK YAKIMINI Eledim kızlar.. cünkü cok nedeni var.
ayaklı degil, esim cok cekirdek yiyen biridir yastık aralarına hep girer yastıkları cıkmıyor yerinden. sadece oturma bölümü yaylı sırtta yay yok yastıklar sabit dikiş yerlerine tüm kolum girer cekirdekde girer temizligi zor bir takım rahat olsada o paraya degmez.

ALVİN koltuk takımında eledım oda pahalı bir takımdı rahattı ama süngerli diye bir türlü icime sinmedi sikayetvar da bir cok yorum okudum sogudum takımdan.

NATUREL KÖŞE TAKIMI. bu takım güzel begenmiştimde ama ayaksız dıye tercıhlerımden cıkardım cünkü hem köşe hemde ayaksız birde esim cok cekirdek cıtlıyor cok zor olurdu benim icin hemde cadde üstünde oturdugum icin toprak olur altı diye düsündüm.

RODOS Köşe takımı bu takım rahat degil oturdum hosuma gitmedi ayaklı olsada rahat olmayan takımı istemiyorum.

Tam ümitsiz bir şekilde cıkıyordum istikbalden bir koltuk daha gördüm onada baktım..

hem ayaklı, hem sırttan yaylı, hem oturma yerinden yaylı, yastıklarıda var hem yıkanabılır hemde sabıt degil, hem rahat hemde modern. Cok hoşuma gitti kızlar takım adıda istikbalin ESTİLO Takımı. :52: kullanan varmı kızlar saglam mı? bn cok begendım. :52:
Ben Gonca Vizon Rengını Gördüm onuda begendim o renkte düsünüyorum.
Aslinda oturma gurubu istemiyordum cünkü kesin dar sadece cekyat olur rahat degıldir eski kanepe takımları gibidir diyordum ama alakasızmış cok degişmiş kanepeler fln bu takım hoşuma cok gitti kızlar.. Renkte bu takımda bu :

İSTİKBAL ESTİLO:

istikbal-estilo-delux-takim-22052013-1-1-746x1000.jpg

istikbal-estilo-delux-takim-22052013-1-6-746x1000.jpg

istikbal-estilo-delux-takim-22052013-1-4-746x1000.jpg

Back
X