Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla canım benımde köşe takımım var. oturma odasında ve gidip doğtaştan aldım( piyasanın en kalitelisi (!) ). 1 sene sonunda kaucuklar bi garip hal aldı kumaşı tüylendi....
Ama su konuda biraz sıkıntı yaşıyorsun misafir gelince oturma şekli sinir bozuyor
Marka konusunda birsey diyemem ama köşe alacaksan bazalı almaya gayret et. Birde bu köşe takımlar peteklerın önüne geldiği için ısı yayılımını biraz engelliyore bilgin olsun
Ben istikbalin naturel deluxe köşe takımını kullanıyorum çokta memnunum köşe takımı kullanmaktan. He şimdi olsa istikbalden alır mıydım hayır almazdım çünkü adamlar sattıkları malın arkasında durmuyorlar.. Marka olayını bi tarafa bırakırsak köşe takımları hem hoş hemde kullanışlı. Benim kullandığımın altları bazalı ayrıca her iki tarafıda açılabiliyor![]()
Selam Cnm Naturel Deluxe Köşe takımım var demişsin bende Onun boyutlarına baktım gayet oturma yeri geniş gibi ben yastıklı seviorum ama onlar hem pahalı hemde süngerli bu naturel deluxe takımı yaylıymış ben yaylı arıorum uzun süre dayansın diye.. bu oturma yerlerine yastık yaptırsam oturucak yer kalkmazmı kı acaba cnm biliormusun sen? senin nasil oturma yerin otururken cokmu geniş yoksa yastık koyulcak yer yok mu?
birde rodos var onun oturma yeri daha dar sanırım ona yastık olmaz ama ayaklı diye dikkatımı cektı temızlıgı daha mı kolay olur kı acaba cnm?..
bu naturel deluxe takımına büyük büyük yastıklar yaptırıp dizdirsem yakışırmı kı acaba ?
ben bu yeni yastıklılara bayılıyorum ama hepsi sünger yaa... cöker gibime geliyor..
buda rodos istikbal köşe takımı ama oturma alanı dar..
![]()
Bunlarda yastıklı takım İDEA KÖŞE TAKIMI ama yaysız süngerli oldugu icin istemiyorum..
![]()
bu tarz yastıklar yaptırsam naturel deluxe köşe takımına büyük büyük 5-6 tane oturma alanım daralırmıkı yani yakışırmı kı? eger olursa nu takımıda düşüne bilirim yani cünkü yaylı hemde cok pahalıda deil yastıklarıda yaptırıp koyarsam hem şık olur hemde modern hemde cok para vermiş olmam..
Buda naturel deluxe takımı buna yastık büyük uzun düşünüyorum alırsam yaptırmayi ama sen kullanıyorsun cnm sence yakışır olur mu kı?
![]()
![]()
Merhaba canım, gösterdiğin diğer model de güzelmiş ama ben köşe takımımı seviyorum.. Büyük yastıklı istiyorum demişsin benim takımımın oturma alanı geniş yapılabilir aslında ama nasıl durur pek canlandıramadım gözümde :44: Bence yastıklarından önce dediğin gibi yaylı olmasına ve ayaklı (yani yerden yüksek) olmasına ve kumaşının leke tutmaz oluşuna dikkat etmelisin. Yerden yüksel olanların altının temizliği rahat oluyor ittirip çekmek zorunda kalmazsın, leke tutmaz kumaş seçersen inan çok rahat edersin ne dökülürse dökülsün ıslak mendil yeterliYastık konusuna gelince ewet çok hoş duruyorlar ama bir arkadaşımın köşe takımında inanılmaz yastık var ve eşinin de yastık takıntısı var her oturuşunda tüm yastıkları yere atıyormuş kız nefret etmiş yastıklardan
Ama hangisini seçersen seç hepside hoş güle güle güzel günlerde kullan
![]()
Cnm naturel takimi cok guzel evet hemde yayli ama ayaksiz rodos ayakli yayli ama oturma bolumu naturel kadar uzun degil.. diger kose takimlari sungerli oldugu icin istemiyorum ama idea kose takimi gibi olabilir yastiklari koyunca diye dusunuyorum ama dedigim gibi ayaksiz temizligi zor olurmu ki?.. kumastanda hic anlamamki hangi kumas iyi olur bilmiorum bile hepsimi leketuzmaz yoksa bi kismi mi