• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kararsızlık....

glaze_butterfly

yenigelinmutfakta.blogspo
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
1.818
26
158
Kütahya
Son düzenleme:
2. model sanki boyunu da uzun gösterecek gibi:34:

Son düzenleme:
bende 2 ciyi çok beğendim cnm..bu modeli nerde bulabilirim benimde düğünüm 30 eylülde:(..bnde çok kararsızım nerelere gitmeli gelinlik için?yardıomcı olursan sevinirim.

bencede ikinci model canım :)))

çok teşekkürler...

bende 2. ciyi çok begendim :)

teşekkür ederim..:)

bende 2 ciyi çok beğendim cnm..bu modeli nerde bulabilirim benimde düğünüm 30 eylülde:(..bnde çok kararsızım nerelere gitmeli gelinlik için?yardıomcı olursan sevinirim.

Sağol canım yaşadığım şehir küçük pek fazla bi alternatif yok Henna'dan bakıyorum.İnternetten modeli görüp bakabilirsin Aynı gün evleniyoruz desene ne güzel Allah gönlüne göre versin umarım bulabilirsin çok zor bi iş çünkü :(

Ben de 2 diyorum. Mutluluklar:16:

Çok teşekkür ederim ;)

bence de iki çok güzel zarif ve şık bir model kuğu gibi aynı boyunu da uzun gösterir canım şimdiden hayırlı olsun

bence iki çok şık,sade ve güzel....her haliyle en çok ikiyi beğendim..
inşallah gönlüne göre içine sinen bir gelinliğin olur...

İlk önce 2. modeli çok beğenmiştim.
Fakat fotoğrafların üzerine tıklayıp 3 modele de bakınca, 3. model daha hoşuma gitti.
attachment.php

Karar yine senin tabii ki, inşallah mutlulukla giyeceğin modeli seçersin canım... :34:

Çok teşekkürler arkadaşlar umarım tüm evleneceklerin herşey gönlüne göre olur...

İçimden geçen 2 ama kararsızlık işte 3 denedim arka kısım biraz kalktı gibi aysirayla görüştüğümde ise
Yeni modellerin temmuz ağustos gibi geleceğini söylediler Eylül'de çok fazla düğün varmış o yüzden 2013 modellerini bu seneye çekmişler
Biraz daha beklemelimiyim artık bilemiyorum kafam iyice karıştı...

boyunu kısa göstermemesi için bence kabarık,prenses model tercih etme. Bacak boyunu ve gövdeni daha iyi gösterecek hafif bele oturan kesimler daha şık olur.Forumda bir arkadaş paylaşmış bayıldım bunlara.
Bu arada kilon kaç?

Eklentiler

• $8h0fw.jpg
    $8h0fw.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 66
  • $8h0cv.jpg
    $8h0cv.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
boyunu kısa göstermemesi için bence kabarık,prenses model tercih etme. Bacak boyunu ve gövdeni daha iyi gösterecek hafif bele oturan kesimler daha şık olur.Forumda bir arkadaş paylaşmış bayıldım bunlara.
Bu arada kilon kaç?

Haklısın bende kesinlikle oyle gelinliklerden uzak duruyorum

ama malasef bu gelinlikleri giyecek kadar da kıvrımlı hatlara sahip değilim :(:(

Biraz göbüş var artık iyice stres yapmaya başladım :43:

Ben direk 3 numara diyorum üç numaranın alt kısmı daha gösterişli ve daha güzel durur üstte diğerlerinin altı çok sade sıradan elbise gibi duruyor bana kalırsa üç numarayı al derim inan güzel olucaktır

Back