Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde bir buluşum var ama partilerin açılımlarıyla ilgili ama yazarsam topa tutarlar beni o yüzden yazamıyorum ksp de iyiymiş ama kaydirigubbakcemile3
benimde bir buluşum var ama partilerin açılımlarıyla ilgili ama yazarsam topa tutarlar beni o yüzden yazamıyorum ksp de iyiymiş ama kaydirigubbakcemile3
siyasete bir bulaşırsak banı yeriz kesin kaydirigubbakcemile3 o yüzden öyle ulu orta bişeyler söyleyemiyorum karşındakinin görüşleri benimle zıt düşerse olay çıkmasın bakımından :jeyyar::jeyyar:
siyasete bir bulaşırsak banı yeriz kesin kaydirigubbakcemile3 o yüzden öyle ulu orta bişeyler söyleyemiyorum karşındakinin görüşleri benimle zıt düşerse olay çıkmasın bakımından :jeyyar::jeyyar:
ben mesela bişelere gülelim diye siyaset konusunda bi konu açmıştım,yine de kapandı konu :1no2: fikir çatışmasıda yaşanmamıştı halbu ki.... makarasına bunlar sonuşta :lepi:
kızım bide ergenekonu uydurup içeri atmasınlar seni:1shok::roflol: sen baya gözü kara oldun he alıştın içeriye hahahasırnaşık şey ben yorum yapmıycamiçeri girmeye niyetim yokzemuszemus