İkisi alamam bir tane evlilik teklifi tek taşım var onu eleyemem de 10 sene oldu o benimleİkisi de
Tek taşınız varsa yanina 5 taş alin ikisi birlikte şık duruyorİkisi alamam bir tane evlilik teklifi tek taşım var onu eleyemem de 10 sene oldu o benimle
Tektasim sol parmağımda sağıma düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım çok iksiide güzelTek taşınız varsa yanina 5 taş alin ikisi birlikte şık duruyor
Bende boyle arada kalmıştım satici bey bagetle tek tas ayni anda guzel olmuyor demisti banaTektasim sol parmağımda sağıma düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım çok iksiide güzel
Onlara da bakmadım hiç valla onlar geldi aklıma bunların ikisi de kaldımBende boyle arada kalmıştım satici bey bagetle tek tas ayni anda guzel olmuyor demisti banabaska tarz yuzukler dusunmezmisin canim renkli taşlı falan
Gidip parmağında bak bakalim hangisi icine sinerse onu alırsın ❤Onlara da bakmadım hiç valla onlar geldi aklıma bunların ikisi de kaldım
Haklısın gidip bakmak lazım kuyumcular açılsindaGidip parmağında bak bakalim hangisi icine sinerse onu alırsın ❤
Tamtur u pek sevmiyorum şekerim benTamtur diyorum.
Üzdün.Tamtur u pek sevmiyorum şekerim ben