- 30 Ocak 2018
- 118
- 970
- 103
- Konu Sahibi Birmabelsakizi
-
Aslinda eczane iyi gibi geliyor. Bilgi anlaminda ve evime cok yakin. Fakat digerinde ust duzey yöneticilik arti birde hareketlilik var. Bu acidan kararsizim sagligim icinde hareketli olmam sart sanirim x magazasinda kalacagim. cok kararsizim.Birini illaki az seviyorsundur işinin onu bırakabilirsin bence hakkında en iyisi olsun canim benim..
Yarim gun 7.5 saat falan 850ye denk geliyor ssk+prim+ yemek onlardanEczanenin şartları nedir?
850 çok az değil mi
Yarım gün mü çalışıyorsun ?
Eczane daha iyi tabi ama
850 sgk var yemekte onlardan
Yarim gun 7.5 saat falan 850ye denk geliyor ssk+prim+ yemek onlardan
Evet 1603 tl asgari benim aldigimda toplam 1300u buluyorAsgari ücretten haberiniz var mı ?
Evet 1603 tl asgari benim aldigimda tolam1300u buluyor
Asiri bir sarti yok. Tanidik birisi fakat oda veremeyecek bi 6 ay falan asgari ucret.. Digrr isi birakmak istemememin nedeni hareketli olmak, eczaneninde eve yakin olmasi dolayisiyla eczane cekici geliyorMaaş bana düşük geldi
Eczane şartları nedir ?
Asiri bir sarti yok. Tanidik birisi fakat oda veremeyecek bi 6 ay falan asgari ucret.. Digrr isi birakmak istemememin nedeni hareketli olmak, eczaneninde eve yakin olmasi dolayisiyla eczane cekici geliyor
Eczanede de sürekli oturmazsın
Yakınında sağlık ocağı hastane varsa
Asgari ücret almadan ssk nasıl oluyorsun?
Kaç yaşındasın hangi ildesin ?
Sgkya her ay girip bakiyorum yatmis mi diye ve cikiyor. Ankaradayim yasimda 25.
Suan iki yerde de calisiyorum2 haftam var karar vermek icin. Eczane ile boyle anlastim. onlarda olani anlatti zor durumda oldugu icin aldi benide ise aslinda. Fakat ilk 6 ay kadar (kidem alana kadar yani) maas asgarinin altinda olacak sskda 2 ay sonra yatacak.Bilmiyorum
Girerken konuş asgari ücret versinler ssk da
Yakın yer de ve eczane daha güzel
Suan iki yerde de calisiyorum2 haftam var karar vermek icin. Eczane ile boyle anlastim. onlarda olani anlatti zor durumda oldugu icin aldi benide ise aslinda. Fakat ilk 6 ay kadar (kidem alana kadar yani) maas asgarinin altinda olacak sskda 2 ay sonra yatacak.
+ sını - sini düşün her iki işin de hangisi ağır basıyorsa onu seçebilirsinAslinda ikisi arasinda kararsiz oldugumdan actim konuyu. Cunku ikiside beni idare edebiliyor cok şükür ve ikisininde ceken yanlari var.ByNkoaLa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?