Merhaba arkadaşlar. Kararsız olduğum konu ikinci üniversite okumakla ilgili.23 yaşındayım. Şu an diyetisyenim.Online şekilde çalışıyorum.KPSS'den iyi bir puan bekliyorum ama bizde atama durumları değişebiliyor malesef. Kararsızlık yaşamamın sebebi biraz da bu aslında.Belki bu yılki puanımla atansam bu kararsızlık bitebilir. Diyetisyenliği seviyorum ama en başından beri diyetisyenlik ve öğretmenlik arasında kararsızdım. Mesela öğretmenlik okusaydım bu sefer de aklımda diyetisyenlik kalacaktı. Şu an öğretmenlik okumak için kayıt yapabileceğim üniversiteler var ama gerçekten isteyip istemediğimi de bilmiyorum.çünkü 4 yıllık yeni bir emek sonrasında formasyon, yeniden KPSS derken süreç uzun olacak gibi duruyor.Ama yine de tekrar üniversite okumak gibi düşüncelerin aklıma gelmesi de beni kararsızlığa sürüklüyor. Bu kararsızlığı çözebilmek için ne tavsiye edersiniz ? Daha önce hiç böyle bir kararsızlık yaşamamıştım.Ileride ikinci üniversite okumadığım için pişman olur muyum diye düsünüyorum biraz.