N No_limit Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2017 270 376 30 10 Eylül 2018 Konu Sahibi No_limit #21 samdan .!.: gastronomide staj var mi varsa isi birakip gidebilir misiniz staja ya da kamuda oldugunuz icin staja musade edilir mi Genişletmek için tıkla... Hastanede çalışıyorum. 24 saat çalışabildiğimiz için hafta sonları izin vb derken halledebilirim diye düşünüyorum :)
samdan .!.: gastronomide staj var mi varsa isi birakip gidebilir misiniz staja ya da kamuda oldugunuz icin staja musade edilir mi Genişletmek için tıkla... Hastanede çalışıyorum. 24 saat çalışabildiğimiz için hafta sonları izin vb derken halledebilirim diye düşünüyorum :)
kk birinci noteri kinayeye zeka barajı konsun istiyorum ben mesela Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2017 24.901 113.525 10 Eylül 2018 Konu Sahibi No_limit #22 No_limit .!.: Hastanede çalışıyorum. 24 saat çalışabildiğimiz için hafta sonları izin vb derken halledebilirim diye düşünüyorum :) Genişletmek için tıkla... kimi stajlar haftaici uc gun falan oluyo ya siz yine bi arastirin da bide yaz stajlari oluyo daha yogun oluyodur belki, sizin yazin bos kalma durumu yok normal ogrenciler gibi
No_limit .!.: Hastanede çalışıyorum. 24 saat çalışabildiğimiz için hafta sonları izin vb derken halledebilirim diye düşünüyorum :) Genişletmek için tıkla... kimi stajlar haftaici uc gun falan oluyo ya siz yine bi arastirin da bide yaz stajlari oluyo daha yogun oluyodur belki, sizin yazin bos kalma durumu yok normal ogrenciler gibi
MutfaKKedisi Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2008 258 83 10 Eylül 2018 Konu Sahibi No_limit #23 No_limit .!.: Sağlık meslek lisesi mezunuyum üzerine üniversite okudum :) Genişletmek için tıkla... Cok özel olmazsa eger, hangi bölüm üni okudunuz? Bende sagik lisesi mezunuyum. Türkiyede üni okumayi düsünüyorum.
No_limit .!.: Sağlık meslek lisesi mezunuyum üzerine üniversite okudum :) Genişletmek için tıkla... Cok özel olmazsa eger, hangi bölüm üni okudunuz? Bende sagik lisesi mezunuyum. Türkiyede üni okumayi düsünüyorum.