Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kumral bakırdan daha kolay bakır akınca rengi bi acayip oluyo ama çok beğeniyosan dene sonra değiştirirsin sıkılınca avrupa yakasında yaprak var onun saçının rengi gibi fln mı istediğin bakır?
bu renk de güzelmiş şeker kuaföre beğendiğin rengin fotosuyla git farklı bişe çıkarmasın ortaya kumralın daha ağır bi havası var bakırın da daha çılgın bence
valla cnm hangi renk olduğunu tam olarak bilmiyorum ama senin az önce yüklediğin resimden daha açık birenkti o kaşlarını açtırmamış ve siyah kaşları kahve falan değil yani, sırıtmışştı ama şuan kzıl siyah gibi bir renk şuan hiç sırıtmıyor
bencede nette araştır renk olarak, ne istediğine karar ver, çıktısını alıp öyle git kuaföre
bende şimdi karamel istiyorum ama çok açık değil, çikolata gibi netten biriki resim kaydettim onları götürcem kuaförüme