• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kararsızım...

fdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
47
0
86
32
Kayseri
5430aa9e843a280d16bfb1c7132c89d0.jpg

kızlar saçlarımı tarçın bakırına boyatmak istiyorum sizce olur mu?ltfn yardm

loreal 6.23 irize koyu kumral dore olabilir karasızım yardım edecek yok mu?hangisi daha iyi olur? daha doğrusu bana olur mu?CADIARZU

bu kendi saçınmı canım
beyaz tenli olduğun için güzel olur bence bakır da
ama bana kalırsa hiç bozma fotodaki saçın yüzüne çok uymuş
çok da hoş görünüyo

ikiside kötü durmaz hos olur ama snn yerınde olsam saçlarımı bozmazdım doğal rengın guzel.tarcın bakırda boyadıktan sonra değişen bi renk.ilk gunku kadar guzel olmuyor

hayhay evet kendi saçım değişiklik olsun diye istiyorum herkez öle diyor doal halini bozma diye ama denemekden ne çıkar kii

seseda tarçın bakırın hemen aktığını biliyorum fakat kaşlarım siyah ve esmer olduğum için karasızım.Saçlarımı tarçına boyatıp sonrada kaşlarımın ben burdayım diye sırıtmasını istemiyorum:dance:

seseda tarçın bakırın hemen aktığını biliyorum fakat kaşlarım siyah ve esmer olduğum için karasızım.Saçlarımı tarçına boyatıp sonrada kaşlarımın ben burdayım diye sırıtmasını istemiyorum:dance:

kaşlarının renginide açtırırsın alakasız durmaz

ben sarıya boyatmıştım
benim kaşlar da siyah
saçıma sürdüğü açıcıdan kaşıma da sürmüştü
çok az beklettik açıldı kahve oldu rengi

rica ederim şeker
ama ben yinede saçlarınla oynama derim:)
yüzüne çok yakışıyo gerçekten

tabi ki annemi azcık kandırıyım boyayım hemen resmini eklerim...bi şey daha soracam çok oldu ama:) bn saçımı ilk defa boyucam o yüzden tarçın bakırı tam rengi almaz de mi?

bencede böyle güzel

ama çok istiyorsan olabilir, sana benzeyen bi arkadaşım yaptırmıştı ama kaşlarını açtır bencede sırıtıyor çünkü
arkadaşım sonradan kızıla doğru döndü ama nasıl desemmm siyah kızıl gibi bi renk oda yüzüne çok gitti

yüzünüzde renginizde çok benziyor, ondan söyledim cnm

sor canım istediğini:)
kendin mi boyayacaksın??
sanırım senin saçının önce açılması lazım koyu çünkü rengi
tarçın bakırı da açık bi renk
ilk boyadığında pek açılmaz istediğin rengi elde demezsin

evet kendim boyamayı düşüyorum...açıcı kullansam etkisi olur mu yoksa kuaförde mi yaptıryım?

kullanımın zor olduğunu biliyorum ama çok istiyorum fazlasıyla hoşuma gidiyor bi de koyu kumral dore demiştim o tam olark nasıl olur ki?onunda kullanmı zor mu?

Back