Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adım, Elfida, ama kendimi bildim bileli, aile ve akrabalar beni Elif diye çağırır, ben Kızımın ismi konusunda kendim karar verdim, ECE olacak, tek isimli olmayacak, yanına 2. isim düşünüyoruz, onda hakkım yok eceyi ben karar verdim çünkü , annemde eşimde kararsız, elif te koyma ihtimalleri var, bakalım... 2. isim konusunda hakkımı kaybetmişim , eşim Hak tanımıyor, ee haklıda, sırnaşık şeylaelaelaelaelaecanım ikiside çok güzel benim ismim de elif ailem kızının adınıda elifnaz koy diyolar* ama ben farklı bi ismi olsun istiyorum en yakın arkadaşım bu hafta doguracak oda ecrin koyacak eger o koymasaydı bende ecrin istiyodum* biz şuan eşimle ebrar naz olarak düşünüyoruz* ama bizim dışımızda kimse bu ismi beyenmedi telafuzu zormuş bizde tereddütte kaldık doguma kadar daha güzel bi isim bulamazsak yine ebrar naz koyarız sanırım..
cnm bizde hala isim bulamadık..her isme bişey buluyor etrafımızdakiler...sinir oldum artık..ne kadar zormuş isim koymak ..bende standart bir isim olsun istemiyorum...bulamadım bende