• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsizim

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.327
13.004
248
iyi aksamlar herkese.kafama takilan bi soru var yardimci olursaniz sevinirim.esimle mayisin ikinci haftasi antalyaya tatile gidelim diye dusunduk ama cok kararsiz kaldik.2 yasinda kizim var denize girebilir miyiz.daha once gideneleriniz varsa yardimci olur musunuz.sizce o zamanlarda gitmek mantikli mi yoksa daha sicak zamanlari mi bekleyelim.ben ozellikle kizim icin tereddutte kaldim

Cocuk icin bence daha sicak aylari tercih edin.

Havuz sulari deniz sulari tam anlamiyla isinmis olmuyor mayista.

Biz hep sicak aylari tercih ettik cocuklar kucukken
Halen de oyle yapariz

Cocuk icin bence daha sicak aylari tercih edin.

Havuz sulari deniz sulari tam anlamiyla isinmis olmuyor mayista.

Biz hep sicak aylari tercih ettik cocuklar kucukken
Halen de oyle yapariz
bende kizim icin endiseleniyorum.usutup hasta olacaksa gitmeye gerek yok.esim daha once o mevsimde gitmis sicak olur diyor ama ben pek ikna olamadim sanirim

Neden gidilmsn ki. Bizde yazlıkçıyız matısta açıyoruz sezonu . Hava gayet güzel oluyor

Son düzenleme:
Antalyalı biri olarak mayisin ikinci haftasini oneririm. Temmuz ve sonrasinda hem denizler, oteller cok kalabalik olur hemde 45-50 derece sicaklikta kavrulursunuz valla aliskin degilsiniz neticede. Simdiden burda denize giriyolar.

Mayıs’ın 2 . Haftası çok güzel olur hem aşırı nem hemde kalabalık olmaz rahat edersiniz bebişe iyi gelir kum güneş . Side tarafına gidin bence kumu şahane Deniz şahane oh mis :dondurma:

Antalyalı biri olarak mayisin ikinci haftasini oneririm. Temmuz ve sonrasinda hem denizler, oteller cok kalabalik olur hemde 45-50 derece sicaklikta kavrulursunuz valla aliskin degilsiniz neticede. Simdiden burda denize giriyolar.

Kız ne üşütmesi sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama burası nisanin 15inden sonra yanmaya başlar.

Katılıyorum Antalya'lı değilim ama Mersinli' yim buraların yazı geldi resmen nisanı bile beklemedi güneş yakıyor resmen yazlık kıyafetler çıktı bile :) temmuz da 50 derece ve daha üstü olur nemle hem Antalya hem Mersin alışık olmayan yapamaz Mayıs iyi olur yada haziran ilk haftası.

Antalya da bu aralar bile havalar çok çok iyi mayısın 2. Haftası bence gayet uygun olur. Bizde geçen sene mayıs başında açmıştık sezonu bu sene sıcaklar daha erken gelicek gibi :)

Iyi tatiller şimdiden..

Geçen yıl mayısın 10 unda Alanyaya gitmiştik hava çok güzeldi ama denize sokamadım 2 yaşındaydı oğlum,deniz serindi.eylül ortasında sideye gittik deniz mükemmeldi havada öyle..eylül ayı tatil için dha uygun bence

Geçen yıl mayısın 10 unda Alanyaya gitmiştik hava çok güzeldi ama denize sokamadım 2 yaşındaydı oğlum,deniz serindi.eylül ortasında sideye gittik deniz mükemmeldi havada öyle..eylül ayı tatil için dha uygun bence
bu sene havalar cok sicak belki deniz daha sicak olabilir

Katılıyorum Antalya'lı değilim ama Mersinli' yim buraların yazı geldi resmen nisanı bile beklemedi güneş yakıyor resmen yazlık kıyafetler çıktı bile :) temmuz da 50 derece ve daha üstü olur nemle hem Antalya hem Mersin alışık olmayan yapamaz Mayıs iyi olur yada haziran ilk haftası.
cok tesekkurler en iyisi gitmek bu yil kişi hic gormedik.yaz felaket sicak olur

Back
X