- Konu Sahibi aciyok1rocky1aciyok
Teşekkür ederim canım ,alternatifler varmış demek ki bu renk için.
Bu mobilyanın sitesine de bakıyım ben.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm , dediklerini dikkate akıcam , çünkü ben de rengin odayı boğmasından korkuyorum ama bu renk huzur ve ferahlık veren bir renk , doğru renk ve eşyayla kombinlenirse boğmayacağını umuyorum.
mor manyağı birisi olarak ( ve ben de bir mimar olarak) o ilk resimdeki mavi koltuğu muhteşem buldum. morları gözüm görmedi bile, o derece güzel bişi.
hemen cevap yazmak istediğim için ikinci sayfayı okumadım. dekorasyonda renk konusunda size bi tavsiyede bulunucam, okulda renk dersinde hocamızın dediği bişidi bu. şimdi bir mekanı renklendirirken maksimum 3 renk kullanmalısınız. 3 renk derken siyah beyaz gri buna katılmaz, bunları renkten saymıyoruz. ama mesela bi kahverengi, turuncunun tonudur, kahve halı turuncu koltuk tek renk sayılır yani. ama siz aynı mekan içinde kırmızı sarı ve mavinin tonlarını kullanabilirsiniz de. lakin bu 3 renk sınırdır, ne kadar az renk kullanırsanız başarı o kadar yüksek olur. mesela sizin bu koltuk petrol mavisi. siz kalkıp buna parlament mavisi halı alırsanız olmaz. ikisi de mavi diyeceksiniz hayır, petrol mavisinin içinde yeşil ve mavi vardır, parlamentte ise mor ve mavi. o yüzden petrol mavisine saf mavi veya saf yeşil yahut da petrol mavisinin koyulu açıklı renklerinden bişiler uydurmanızı öneriyorum.
çok karışık oldu. yani kısacası, ben olsam o ilk resimde adamların yaptığı gibi, o muhteşem koltuğu ön plana çıkarmak için odanın geri kalanını gri-beyaz döşerdim, duvara da hafiiiiiif açık bi petrol mavisi atardım. budur.
bi de etrafında poşetler olan resimler hariç diğer hepsi bilgisayar ürünü 3d modellemeler bunlar bayanlar. yani adam o rengin gerçeğini tutturabilirmi, o da ayrı mevzu.
Eklediğim resimdeki koltuk mk nın ve atolye çekimi yani ışık efekt yok bu demek oluyor ki adamlar kumaşlarının kalitesine fena halde güveniyorlar, sitede fiyata rastlamadım yalnızca bir yatak odasının fiyatı vardı o da 20. 000 tl idi :) sıfırları tekrar tekrar saydım :)) Sadece beğenmekle yetiniyorum eminim diğer ürünleride benzer şekilde pahalıdırAma tasarımları şahane ...
canım turkuaz biras koyu geliyo bana, (mimar değilim sadece ev meraklısıyım)
aydınlık ve ferah evleri çok seviyorum ve bnim evin havası daha soft olsun diye tiffany mavisi dedikleri rengi oturma odamda kullanmak istiyorum, ve kombine renklerinin gri ve beyaz olduğu söylendi bana hep, gerçekten de birlikte çok ferah duruyolar...senin istediğin tarz değil ama fikir olması açısından beğendiklerimden bi kaçını ekleyeyim...
Eki Görüntüle 175408
Eki Görüntüle 175409
Eki Görüntüle 175406
Eki Görüntüle 175405
Eki Görüntüle 175407