kararsızım lütfen yardımcı olunuz

milat01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
5
0
40
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum arkadaş tavsiyesi ile .. sizlere birşey danışmak istiyorum kısa bir süre önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. ayrılma sebebimizde çok basit bir konu yüzündendi.. onun bana geri dönmesini istiyorum fakat nerdeyse imkansız bir durum ama kabullenmem de bir okadar zor.. yakın çevremde unutmam için daha önce konuşmuş olduğum biri (beni hala sevmekte olan, evlilik düşünen biri) ile kafamı toparlamam için öneride bulundurlar. fakat ben ona karşı sevgili gözü ile tam anlamı ile yaklaşamıyorum. o yokken yokluğunu hissetmediğim biri yanii. sizce sevdiğim kişiyi unutmam için böyle bir ilişki yaşamalımıyım sizlerin fikrini almak istiyorum

Canım sakın aşk acısı çekerken bir başkasının önerisi tavsiyesi üzerine biriyle görüşme.. Bu onun için haksızlık olur.. Kafanı bir başkasıyla toparlayamazsın, bunu yalnızca sen kendin yapabilirsin.. Kafanı toplamak sana düşer.. Neden ayrıldınız peki..?

aynı ortamda çalışmış olduğım müdürümüz dediğimiz muhasebeci (kızı benimle yaşıt biri) evlerine yemeğe davet etmişti iş çıkışı eve gitmem için o saatte araç yoktu dışarda beklememek için bende kabul etmiştim. erkek arkadaşım da niye birbaşkasının evine gidersin diyerek tartışma yarattı vede ayrıldık

Ayrılalı ne kadar oldu, olaydan sonra arayıp sormadı mı seni?

2 ay oldu arayıp sormadi hic
Demek ki senden ayrılmak için bahane aramış kendince.. Müdürün seninle yaşıt kızı varmış belli ki kötü niyetlide değil.. Erkek arkadaşın durumu abartmış.. Bahanesi de hazırken ayrılmış.. Sence değer mi..? Daha seni anlamadan dinlemeden yargıladığına göre.. Çoktan bitirmiş ilişkinizi.. Bu olaydan önce peki aranız nasıldı sıkı fıkı samimi miydiniz birbirinize her şeyi haber verir miydiniz?

Bir gün öncesi çok iyiydik fakat önceki günlerde ki gibi ilgisi kalmadığını benden farkındayım ama kabullenmek zor geliyor du

Bir gün öncesi çok iyiydik fakat önceki günlerde ki gibi ilgisi kalmadığını benden farkındayım ama kabullenmek zor geliyor du
Tahmin ettiğim gibi.. İlgisini çoktan çekmiş senin üzerinden.. Bu olayı da bahane edip ayrılmış.. Unutamazsın elbette ama alışırsın canım.. Geri dönmesini istiyorum demişsin ama seni sevseydi zaten 2 ay içinde en azından mesaj yazardı.. Kendini harab etme kabullenemiyorum da deme.. İnsanlar nice evliliklerini emeklerini bitiriyorlar kabullenip yollarına devam ediyorlar.. Demek ki senin için ta en başından doğru kişi değişmiş.. Demek ki seni başka yerlerde bekleyen daha iyi kısmetlerin varmış.. Ama sakın unutmak için başkasıyla görüşme.. Hem kendini hem de o kişiyi kandırmış olursun.. Zamana bırak kendini.. Arkadaşlarına vakit ayır.. Kafanı topla ama bunu yaparsan ancak sen yaparsın yani istersen tabii.. Sürekli geçmişi düşünerek geri gelsin pişman olsun diye kendini yiyip bitirerek bişeyler elde edemezsin.. Öncelikle ileriye bakıcaksın.. Bilemezsin Rabbim bir kapıyı kapar ama karşına bin kapı açar.. Bu senin elinde canım..

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok haklısınız umarım dediklerinizi yapabilirim. .

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok haklısınız umarım dediklerinizi yapabilirim. .
Sen istedikten sonra gerisi gelir zaten..
Kimse için hayatını zindan etme..
Hele ki sana değer vermeyen,
sana vakit ayırmayan biri için kendini harcama, üzülme değmiyor canım..
Kimse senden değerli değil..

kımseye kendınden cok deger verme.. verme sonar ezılırsın.. ve emın ol cookkk pısman olursun.. benden soylemesı. tecrubeyle sabıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…