• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kararsızım :(((( kayık yaka ve takı seçimi

ilk resimdeki yaka modelini seçebilmen için boynunun birde göğüs ile boyun arasının uzun olması gerekiyor. Yoksa gelinlik hiç yakışmaz. İkinci model daha güzel, eğer göğüslerinin çatalı görünmesin istiyorsa ailen birazcık yakayı yukarı çekersin ama üçgenlik iyi olur. Takı konusuna gelince ilk resime asla ve asla kolye takma! Setin diğer parçalarını tak. Hele dediğim gibi boynun kısaysa unut gitsin. İkinci resime takı kullanabilirsin ve çokta yakışır. İki modelde çok güzel tercih senin canım..:nazar:

ilk resimdeki yakayı diktireceksen kolye gereksiz hatta abartı durur bence o yaka güzel, kolyeni değil de küpelerini falan takarsın olmaz mı :)

Bence 2. gelinlik 1.sinden daha şık ama ikisinde de takı takmazsan yada inci takarsan daha zarif ve elegan durursun.

2. gelinlik çook daha hoşş:)
1. modelde kızın hiiç göğsü yok.. Eğer o kadar küçükse göğsün yakışabilir ama göğsün varsa biraz dahi olsa o model mankenin üzerinde olduğundan çok daha farklı durabilir haberin olsun :)
2. model daha hoş hemde çoğu beden tipine yakışabilir bi tip:)

bencede ya gelinlik modelini değiştir yada kolye takma küpe ve bilekliklerini kullan. birazda şöyle düşün tesettürlü gelinlerde hiç görmedim ben setini takan. moralini bozma.

teşekkür ederim fikirleriniz için arkadaşlar hafta sonu gideceğim moda evine şu anda dikimi durdurdum. bakalım orada karar vereceğim tekrar...tekrar çok teşekkürler yavaş yavaş kafamda şekillenmeye başladı..

biraz yanlış gözlem yapıyorlar. Bu paylaştığınız kayık yakadan daha açık bir model. diğerinde omuzlar görünüyor ama gerdan kapalı, bunda omuzlar kapalı da gerdan açık. eğer bunda gerdanı kapatırsanız hiç güzel durmaz, yani böyle derin kullanmanız lazım. ayrıca ilk dediğiniz omuzdan düşme birinci modelde değil ikinci modelde olur...

evet arkadaşlar ikinci gelinliği seçtim :))) yanlız bir konuda daha fikirlerinizi almak istiyorumm ::)) ikinci gelinliğin kollarını yaptırmasam sadece askıları olsa yaka kısmı aynı olacak sadece kolları çıkarttırsam saizce modelin ağırlığımı gider:((( kol konusunda kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var..:)) birde bu tip gelinliğe nasıl duvak kullanmalıyım önerilerinizi bekliyorum..

umarım doğru tercih yapmışımdır :)

evet arkadaşlar ikinci gelinliği seçtim :))) yanlız bir konuda daha fikirlerinizi almak istiyorumm ::)) ikinci gelinliğin kollarını yaptırmasam sadece askıları olsa yaka kısmı aynı olacak sadece kolları çıkarttırsam saizce modelin ağırlığımı gider:((( kol konusunda kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var..:)) birde bu tip gelinliğe nasıl duvak kullanmalıyım önerilerinizi bekliyorum..

umarım doğru tercih yapmışımdır :

Back