Gelinlik Modelleri kararsızım :(((( kayık yaka ve takı seçimi

ceylanayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
28
0
36
Bursa
merhaba kızlar bu gün gelinlik modelimin yakasını seçtim ama seçerken nedense takı kısmını hiç düşünmedim. gelinliğimi diktiriyorum ve resimdeeklediğim yaka modelini seçtim ama nişanlımın aldığı set kılasik bildiğimiz set resimde eklediğime benziyor diyebilirim.nasıl olacak uyarmı uymaz mı? yada seti takmasam mı? bi akıl verin kızlar gelinlik modelimi beğendim ama bilmiyorum bi fikir verin ne olur düğünüm haziran 3 de.Eki Görüntüle 390777

kayık yaka güzel bence kolyeye gerek yok bileklik ve küpe düşün daha hoş olur :) hayırlı uğurlu olsun :))

ama o kadar para verdi ve set aldı nişanlım ((( ne yapsam gelinliği mi değiştirsem diyorum (bu arada gelinlik modelim içinde kayık yaka zor olurmuş düşermiş onu tutan bir şey yokmuş rahat edemez mişim diye yorumlar aldım gerçekten öylemi olur.?

yaka düşer mi düşmez mi onu bilemem ama benim böyle bi gelinliğim olsa yalnızca resimdeki gibi bir inci küpe takarım kolye takmam. nişanlının aldığı seti özel günlerde de takabilirsin düğünde takman şart mı? benim gelinliğim de tek askı ve setim uygun değil takmıycam ben seti

gelinligin harikaymisss cok begendim

bencede buna inci yada pirlanta küpe ve bilekligi cok yakisir kibar sade olmali...

benim de gelinliğim kayık yaka idi, daha doğrusu kola doğru inen derin v yaka gini...ben inci kullanmıştım. eklediğiniz setin kolyesi güzel durmayacaktır gelinliğinizin yakasıyla. bence takmayın. bu tür yakalar straplese göre daha çok özen istiyor, ama bana sorarsanız daha şık ve daha gösterişli. gelinler artık konfeksiyon misali tek tip olmaya başladı, straplez tercih ediliyor hep... bence beğendiğiniz yaka modeli çok hoş...şimdiden hayırlı olsun

Takı takmak şart değil ya bence en azından bu yaka çok şık gerçekten çok seviyorum bende böyle yakaları detayları falan.
Güle güle giy inşalah çok şık gerçekten asil
Takı takarsan göz yorar karışıklık olur bence

şimdide tutturdu ailem bu kayık yaka olan çok açık hem takıda hoş durmazmış başımın etini yediler (( şimdi eklediğim gelinlik modelini seç diyorlar... gelinlikçimde kayık yakaya göre aldı ölçülerimi ona göre yakayı falan işaretledi ne yapacağım.. arayıp değiştirmelimiyim bu modelle bi akıl verin kızlar ne olur ((((((

biraz yanlış gözlem yapıyorlar. Bu paylaştığınız kayık yakadan daha açık bir model. diğerinde omuzlar görünüyor ama gerdan kapalı, bunda omuzlar kapalı da gerdan açık. eğer bunda gerdanı kapatırsanız hiç güzel durmaz, yani böyle derin kullanmanız lazım. ayrıca ilk dediğiniz omuzdan düşme birinci modelde değil ikinci modelde olur...

arkadasım öncelikle mutluluklar diliyorum...

zevkler tartısılmaz ama bence ikinci eklediğin gelinlik daha güzel... yine de secim senin... sanırım düğünde takı merasiminde bu set takılacak sana. bu yuzden seti bozmak olmaz laf olabilir :) o yuzden ikinci gelinlik bence daha güzel. yine de sen bilirsin

evet takı merasiminde o set takılacak :(( birinci gelinliği çok istedim ama mecburen ikincisini seçeceğim,değiştireceğim artık ne yapalım (( inşallah gelinlikçim başlamamıştır dikmeye

gelinlik harika bayıldım doğrusu fakat gösterdiğin set o gelinlikle pek hoş olmaz bence inci takabilirsin ya da hiç kolye takmadan küpe bileklik felan düşünebillrsin

bence bogazına tamamen yapışan sallanmayan inci modelleri tercih etmelisin ozaman çok zarif durucaktır.

evet takı merasiminde o set takılacak :(( birinci gelinliği çok istedim ama mecburen ikincisini seçeceğim,değiştireceğim artık ne yapalım (( inşallah gelinlikçim başlamamıştır dikmeye

Takı merasimi düğünün sonunda olmaz mı? Ne diye düğün sonundaki bir şey için gelinliğinizin sekline karar veriyorsunuz ki...anlamsız geldi bana, hele de bu kadar isterken.

canım gelinlik modelin çok güzelmiş bence resim çekimi sırasında başka inci gibi mesela gelinliğine yakışan takı takarsın sonra ikah veya düğün sırasında eşinin aldığı seti takarsın böylece hem senin hemde eşinin istediği olur şimdiden mutluluklar

sırf takı için güzelim gelinliği yakmayın derim, ki ikinci eklediğiniz modele dönseniz dahi kolye göz yorucu olur. seti başka zamanlarda da kullanırsınız muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…