Doğuma Hazırlık Kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benden anne olmaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
176
118
53
36
Merhaba güzel anneler bilginize ihtiyacım var. ( Sizce 0-3 ay kıyafetleri ne kadar almalıyım daha çok 3-6 ay kıyafetlere mi yönelmeliyim? cevap verirseniz çok mutlu olurum <3

Merhaba güzel anneler bilginize ihtiyacım var. ( Sizce 0-3 ay kıyafetleri ne kadar almalıyım daha çok 3-6 ay kıyafetlere mi yönelmeliyim? cevap verirseniz çok mutlu olurum <3
Tatlim bende bu konularda cok kararsiz kalmistim ama bi arkadasim hic birseyi abartma bebegin kilosu boyu cok değişkenlik gosteriyor zaten cevrende kiyafet getirende cok olcak dedi ben saha alisverise gitmedim ama 3_6 ay bana daha mantikli geliyor yinede sen bilirsin

Ben sadece yeni dogan takım aldım 2 tane onun dışında hep 3 6 ay aldım kollarını katlayıp giydirdim zaten küçük ve kış bebegi oldugu için sorun olmadı bide yenidogan giydirmek zaten stresli ve zor oluyor beden büyük olunca bol olduğu için giydirmek de çok rahat oluyor küçük beden kıyafet çok almayın hızlı büyüyor giyemiyo bile yenidogan kıyafeti sadece 2 hafta giydi sonra olmadı hiçbiri

çok teşekkür ederim iyi ki yazdınız bende sizin gibi yapıcam

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bende öyle yaparım o zaman

Kızlar 7 haftalık hamileyim iki gündüz çok az kahverengi akıntı var normal mi
Kuzum benim ablamda 7 haftalıkken oldu yerleşme kanaması var sandık ama yine gittik doktora düşük tekliken var dedi doktor ilaçlar falan verdi şimdi çok şükür iyi bende sende git ilaç verir en azından belki de inşallah yerleşme kanaması da olabilir sen bilgilen en azından bana da haber verirsen mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…