• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsız kaldım yardım hatunlar

Hangisi?

• Prada Candy

OY: 0 0,0%
  • Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.710
498
30
Kış için kendime 1 adet parfüm alacağım. Dün sephora bir sürü parfüm denedim ve en cok bu 3 parfüm aklımda kaldı. Hangisini almalıyım?

image.jpg
Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet
Hayatumda kokladığım en güzel çiçek kokusuydu. Ben parfümlerde acı, yogun cicek kokularını sevmem. Miss dior blooming bouquet cook güzeldi..

image.jpg
Prada Candy: bunu da aşırı beğendim tam benımm sevdiğim tarzda bir parfüm. Sevglimde cok begendi.

image.jpg
Dolce gabbana the one: buna hasta oldu erkek arkadasım. Bende begendim ama diğer parfümler aklımı karıştırdı..

Yok fıstıkım hiç çelmesin aklını bilirim o hissi :))) kapılıp da aldanınca pişman oluyosun sonra :KK48: the one dan şaşma sen Hoppa
Mağazada son bir kez deneyeceğim üçünüde. The one alıcam gibi duruyor ama bakalım belli olmaz :D yalnız miss dior blooming boquet denemediysen tavsiye ederim gidip bi denemeni.. Aşırı güzel bir cicek kokusu.

Mağazada son bir kez deneyeceğim üçünüde. The one alıcam gibi duruyor ama bakalım belli olmaz :KK70: yalnız miss dior blooming boquet denemediysen tavsiye ederim gidip bi denemeni.. Aşırı güzel bir cicek kokusu.
Diorun kokularını pek sevmiyorum ama yinede bakarım kuzum :) zaten şuanda aklımdaki alıcağım kokuyu belirlediğim için kafamı hiçbi koku karıştıramaz benim :KK53:

Bence de hiç düşünme the one'ı al kuzum..
Prada'nın şişesi cok şeker :KK53:
Ben de sanırım Original olarak iki parfüm alacağım.. chopard wish ve 212 sexy..
wish cok güzel ama bende hiç kalıcı olmamıştı :( havaalanında denemiştim duty freede.. Kokusu yarım saate ucmustu yoksa alacaktım. 212 sexy var bende seviyorum cok farklı bi koku ama sürekli kullanamıyorum bayıyor benı nedense.:KK53:

Prada'nın şişesi cok şeker :KK53:

wish cok güzel ama bende hiç kalıcı olmamıştı :KK43: havaalanında denemiştim duty freede.. Kokusu yarım saate ucmustu yoksa alacaktım. 212 sexy var bende seviyorum cok farklı bi koku ama sürekli kullanamıyorum bayıyor benı nedense.:KK53:
Prada candyi lisede hep kullanırdım.. Neden bilmiyorum aşıktım o zamanlar bu parfüme.. Şimdi pek ilgimi çekmiyor.. Belki zamanında hunharca kullandığım için olabilir.. =)

Chopard wish kalıcı değil ama sanırım yine de alacağım. Lift gibi hoşuma gidiyor Bebeksi bir koku.. Hatta bana göre kremsi de denebilir.. Sinem Kobalın parfümü =)

212 sexy başkasında duyduğum zaman mest olduğum parfümlerden.. Neden bilmiyorum burnuma hoş geliyor kokusu.. Dikkat çekici

Prada candyi lisede hep kullanırdım.. Neden bilmiyorum aşıktım o zamanlar bu parfüme.. Şimdi pek ilgimi çekmiyor.. Belki zamanında hunharca kullandığım için olabilir.. =)

Chopard wish kalıcı değil ama sanırım yine de alacağım. Lift gibi hoşuma gidiyor Bebeksi bir koku.. Hatta bana göre kremsi de denebilir.. Sinem Kobalın parfümü =)

212 sexy başkasında duyduğum zaman mest olduğum parfümlerden.. Neden bilmiyorum burnuma hoş geliyor kokusu.. Dikkat çekici
evet 212 sexy baskasında duyunca herkes mest eden bi parfüm..bende gecen gün sıkmıştım annem hemen dedi ne sıktın cok yakışmış tenine diye :) ama işte her gün kullanamıyorum niyeyse bende anlamadım :KK64: prada candy'i önceden denediğimde çok bayık bulmuştum ama bu son denediğimde bilmiyorum zevkim mi değişti, ne oldu aşırı beğendim; zira aynı şekilde the one'ı önceden denediğimde hiç sevmemiştim :oops: bu seferde eridim bittim :KK53:

evet 212 sexy baskasında duyunca herkes mest eden bi parfüm..bende gecen gün sıkmıştım annem hemen dedi ne sıktın cok yakışmış tenine diye :) ama işte her gün kullanamıyorum niyeyse bende anlamadım :KK64: prada candy'i önceden denediğimde çok bayık bulmuştum ama bu son denediğimde bilmiyorum zevkim mi değişti, ne oldu aşırı beğendim; zira aynı şekilde the one'ı önceden denediğimde hiç sevmemiştim :oops: bu seferde eridim bittim :KK53:
Ayy benim yeni bir keşfim var.. Daha doğrusu çok bilindik bir parfüm ama ben yeni denedim çok beğendim.. Lady million .. Bu kadar güzel olabileceğini ttahmin etmiyordum.. Adını duyunca hep aklıma bayık çiçeksi koku geliyordu.. Ama alakası yok cok güzel oryantal çiçeksi bir parfüm.. Dişi bir koku.. Bak bunuda alabilirim yaa.. Benim de kafam karıştı =)ama üçünde alcam galiba.. Bayadır parfüm almıyorum

Ayy benim yeni bir keşfim var.. Daha doğrusu çok bilindik bir parfüm ama ben yeni denedim çok beğendim.. Lady million .. Bu kadar güzel olabileceğini ttahmin etmiyordum.. Adını duyunca hep aklıma bayık çiçeksi koku geliyordu.. Ama alakası yok cok güzel oryantal çiçeksi bir parfüm.. Dişi bir koku.. Bak bunuda alabilirim yaa.. Benim de kafam karıştı =)ama üçünde alcam galiba.. Bayadır parfüm almıyorum
lady million 2 sene önce benım kokumdu..2 şişe falan bitirmiştim cok severdim ama sonra bi arkadasım aldı aynı koktuk bende bıraktım :KK45:

The One diyorum. Çok orjinal ve zarif bir kokusu var. Denediğim gün bileğime yapışık yaşadım resmen :) maddi durumları toparlayıp ben de bir tane almayı düşünüyorum.

212 Sexy bir tek bende kalıcı olmadı sanırım. 1 saat bile kalmadı tenimde :/

Yaaa kızlar ben geçen Dior Addict denedim, reforme edilmeden önce kullanmıştım.. İlk sıktıgımda evet cok agır geldi ama 1 saat sonraki o koku varya! Aman tanrım didim! Böyle bi vanilya yok:KK200: ne yapsam kış için dg the one yerine dior addict mi alsaam kafam karıştıı bak yine :KK45:

Back